Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó

2009.02.05. 15:31 K. Funky

Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is.

HETI VÁLASZ

- "A mind sikertelebben és egyre nagyobb társadalmi feszültségeket okozó válságkezelés megingathatja a Gyurcsány Ferencbe vetett hitet a baloldalon is."
- "Vagy márciusban."
- "Csak remélni tudjuk, hogy nem így lesz."
- "Új kormányra van szükség, ezt a bátor döntést várjuk a kormányzó elittől."
- "A humoristával szólva: van valami, de nem az igazi."
- "De ez legalább klubrádiós momentum volt, mert ott szokták ilyen durván megszorongatni a kormányfőt."
- "Hogy végre ne mások mondják meg, mit is mondanak rólunk mások."
- "A képviselők - a sajátjukon kívül - még az adófizetőkén is."

HVG

- "Egy kisebbség akkor lesz egyenlő, ha fel tud mutatni őrülteket és gazembereket anélkül, hogy ennek a közösség lássa kárát."
- "A talpra állás is gyorsabb és biztonságosabb lehet, ha az országok összehangolják gazdasági lépéseiket, és mindenkinek reményt nyújtó globális stratégiát dolgoznak ki."

MAGYAR NARANCS

- "Ne szépítsünk, Draskovics Tibor tökéletes példáját adta e pár napban munkaköri alkalmatlanságának."
- "Talán észre sem véve azt, hogy ezzel már rég nem Gyurcsány, hanem mindenfajta jövőbeni változtatás alól rántja ki a társadalmi támogatás szőnyegét."
- "A részvétlen és üres álhumanizmusnak ugyanis nagyok a veszélyei, és a helyzet amúgy sem könnyű."
- "A testületi tagok fizetésének a szabályozását meg lehet próbálni - de mivel ez helyi hatáskör, borítékolható az alkotmánybírósági csörte: és az önkormányzati törvény módosítása nélkül amúgy sem érne semmit az egész."

168 ÓRA

- "Egyenes út a politikai felelőtlenség tartományába, oda, ahol a társadalmi folyamatok már végképp ellenőrizhetetlenek."
- "Hogy a Magyar Nemzet milyen klubból íratja ki magát, és mit akar olvasóiank szuggerálni, annak eldöntését önökre bízom."
- "Kis alázat, kis méltányosság, csak erről akartam szólni kizsállás előtt."
- "Nem ígérem, hogy könnyű lesz, de meg kell próbálni."
- "Esze Tamás, Stoffán György, Reiner Péter és más kéretlen 'levelezőpartnereim" vegyék úgy, hogy jelen cikkben nekik is válaszoltam."

5 komment

Címkék: media heti vegszo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr20924584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mook 2009.02.05. 16:22:19

Király, de inkább kerülne át a rovat péntekre, hogy az ÉS is szerepelhessen benne. (Bár már csüt. du. is hozzá lehetett jutni még pár éve, pl. a Moszkván.)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.02.05. 16:26:10

Ez a rovat be fog fulladni legkésőbb egy hónap múlva, amikor már tömegével fognak szerepelni ugyanazok a befejezések.

Fröhlich 2009.02.05. 16:32:50

Az első 168 Óra-cikkhez:

"Örülünk, hogy megváltozott a véleményük, és most már az MSZP támogató voksaira is számíthatunk."

(Fidesz-sajtóközlemény)

csészekávé 2009.02.05. 17:40:33

"Az MSZP üdvözli ezt a rovatot, mert így végre kiderülhet, hogy mi a valódi különbség a köldöknézegető, fasizmussal kokettáló, a szélsőségekkel bratyizó, szavazatvadász, a demokratikus rendre fittyet hányó jobboldali retorika és a nemzetért felelősséget érző, a nehéz döntésektől sem meghátráló, a társadalomban élők jogos elvárásaira nyitott büszke baloldali politika között."

"A Fidesz üdvözli ezt a rovatot, mert így végre kiderülhet, hogy mi a valódi különbség a balliberális médiatöbbség által sulykolt, a magyarság igazságát, a nemzeti egységet tagadó, a megosztást generáló, helyben járó, az ország töpörödését szolgáló baloldali retorika és a magyar emberekben lakó erőt kibontakoztatni akaró, a többség akaratát szolgáló és képviselő jobboldali politika között."

schurrer 2009.02.05. 19:59:13

A Beugróban tökéletesen fel lehetne használni ezeket az utolsó mondatokat..
süti beállítások módosítása