Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Púp

2009.03.27. 19:25 K. Funky

Ha egy politikus jól mutat, akkor jól mutat. Itt van például Hagyó Üstökös Miklós, aki miután meggyőződött róla, hogy a mézeskalács-szív remekül áll neki, most egy tevecsikóval is megpróbálkozik. Hagyó akkora király, hogy azt is elintézte, a Fővárosi Vízművek félmillió forintért adjon valami műszert az állatkertnek, ami szerintünk teljes mértékben jutányos összeg, pláne ha közpénzről és egy ilyen népszerű politikusról van szó.

Ez a Juborék dolog vagy valami rejtélyes beduin törzs neve, vagy sajtóhiba, és szegény kis patást igazából Buboréknak hívják. És mi is örömünket fejezzük ki "nemcsak az örökbefogadás, hanem az Állatkert és a Vízművek közötti szoros együttműködés miatt is".

Hagyó Miklós a Víz Világnapján született tevecsikó névadó szülője

Budapest, 2009. március 27. - Hagyó Miklós városüzemeltetési és vagyongazdálkodási főpolgármester-helyettes a névadó szülője a Víz Világnapján született tevecsikónak: Juboréknak. A jövevényt a Fővárosi Vízművek fogadta örökbe a Fővárosi Állat- és Növénykertben megrendezett ünnepségen.

Nagy érdeklődés övezte a kis teve mai örökbefogadási ünnepségét, amelyen Hagyó Miklós a névadói szülői tisztet töltött be. A 35 kilogrammos kis teve megszületését is rengetegen kísérték figyelemmel, hiszen éppen március 22-én, azaz a Víz Világnapján jött a világra.

A Fővárosi Állat- és Növénykert szerepe nagyon jelentős a természet iránti felelősség tudatosításában. A Fővárosi Vízművek szintén a legnagyobb környezettudat-formálók egyike, hiszen egyre többeket ébreszt rá az egészséges ivóvíz értékére. A közöttük lévő tízéves kapcsolat megerősítésére Juborék, a kis teve teremtett új lehetőséget azzal, hogy a víz ünnepén született. 

A Fővárosi Vízművek a Fővárosi Állat- és Növénykert - Budapest egyik legnagyobb vízfelhasználója - részére, a szükséges vízmennyiség egy részét támogatásként biztosítja. A Vízművek 500 ezer forintos örökbefogadói díjat ajánlott fel egy nagy értékű diagnosztikai készülék megvásárlásához is, amely segítséget nyújt majd az Állatkert lakóinak gyógyításában.

Hagyó Miklós, környezetvédelemért is felelős főpolgármester-helyettes örömét fejezte ki nemcsak az örökbefogadás, hanem az Állatkert és a Vízművek közötti szoros együttműködés miatt is.

Budapest, 2009. március 27.

8 komment · 1 trackback

Címkék: hagyo miklos

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr451029842

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.03.29. 19:36:40

A polgármester téved, a fidesz.hu hamisítA Fidesz március 15-i rendezvénye méltó helyen, a budai Várban rendeztetett. A házigazda, a kerület fideszes polgármestere, Nagy Gábor Tamás méltó, művelt beszédet tartott: "202 évvel ezelőtt Bessenyei György…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szurkekardigan 2009.03.27. 19:49:20

Hasonlóan értelmes mondatokhoz újrakötöttük a szürke kardigánt:
szurkekardigan.blog.hu

Fogyasztóvédő 2009.03.27. 20:22:08

"Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár, és nem hordok bő gatyát. A világ egyik legszebb, és legnehezebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül még több millióan értik hogy mire gondolok, amikor azt mondom, MDF privatizáció, BOKROS csomag, Öszödi beszéd, Sárazsadány, Kaja Imbrahim. A hírnevem megelőz, ha külföldre megyek, s szinte már örülök, ha a turisták összekeverik Bukarestet Budapesttel. Megvetéssel gondolok a Mónika Show-ra, a korrupt politikusokra, a sokat kereső és keveset dolgozó hivatalnoki rétegre, a mérhetetlenül nagy bürokráciára és városom egész képviselő-testületére. Nem szeretem a parlamenti közvetítést, a sárga Combinót, a négyes metrót, a szegfűt és az ibolyát és már a narancsot sem. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, el lehet innen menni. Bürokráciában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei. MAGYARORSZÁG, én most lelépek vagy legközelebb már a Vállalkozók Szövetségére szavazok."
www.vallalkozokszovetsege.com ADD TOVÁBB!

Bastie (törölt) · http://www.hirmax.net/ 2009.03.27. 20:31:03

Biztos diszlexiás vagyok, de másodszori olvasásra is becsúszott egy "l" abba a "tevecsikó"-ba

szamarhegy 2009.03.27. 21:06:15

Nagyon várom már, hogy az aktuális idei El Camino kapcsán eltűnjön pár hétre ez a ripacs.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.03.27. 22:41:58

Nem értem a problémát. Hagyó végre azzal foglalkozik, amihez talán ért is egy kicsit.
Bár a Juborék név kicsit elgondolkodtat.
Nem, tévedtem, szerintem Hagyó mégsem ért még a névadáshoz sem.

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.03.29. 19:36:21

Szerencsére a politikusok nemcsak a környezetre és az állatokra, hanem a kultúrára is gondolnak. Nagy Gábor Tamás polgármester költőt idézett március 15-én.

fideszfigyelo.blog.hu/2009/03/26/a_polgarmester_teved_a_fidesz_hu_hamisit
süti beállítások módosítása