Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Áldott, békés pünkösdöt!

2009.05.31. 15:22 K. Funky

Elütsésekkel és helyesírási hibákkal teli, tartalmas ünnepet kívánunk minden olvasónknak. Török "Koponya" Zsolt mai közleményével.

Szjjártó Péter és a Fidesz legalább a Pünkösd idejére függessze fel gyűlölet kampányát

Az ünnepi hétvégén a családok nyugalomra vágynak. Ezért mi is csak azt javasoljuk a Fidesz szóvivőjének, hogy kapcsolódjon ki. Üljön be az ingyen kapott Audijába, és vigyen haza egy csokor pünkösdi rózsát három ingatlana valamelyikébe. Útközben vessen egy pillantást a Fidesz óriásplakátjaira, hogy jobban eldönthesse: ki folytat gyűlölet kampányt. Ha menet közben még a telefonját is bekapcsolja, talán hallhatja azt a kampányüzenetet is, amelyben számtalan jelzés szerint „ismeretlenek” a vagyonukat féltő Fideszes politikusok szólamait visszhangozva, lakásuk elvesztésével riogatják és uszítják a kormány ellen az embereket.

Budapest, 2009. május 30.

Török Zsolt
az MSZP országgyűlési képviselője

9 komment · 2 trackback

Címkék: orult sajto torok zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr541155051

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MALAC NEWS 2009.05.31. 18:41:50

Barna esőben, szétesőben Mottó: Szilvásy Györgyöt, mint egyébként mindenki mást, megillet az ártatlanság véDelme. (Budai Bernadett, 2009. május 26-án) Szétesőben az MSZP, és ennek számtalan tanújelét adja. Mint csepp a tengerben, úgy

Trackback: Fideszfigyelő 2009.05.31. 18:37:24

Itt az új Fidesz-kormányNyakunkon az EP-választás. Ha figyeltünk Orbán Viktorra, akkor tudjuk, hogy negyedik előrehozott választásnak tekinthető. Időszerű hát az új Fidesz-kormány. Íme a Fideszfigyelő kormánylistája, néhol még indokolunk is. Kormányfő:&nb…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetetlen Dodó 2009.05.31. 17:09:25

Hiába van Pünkösd, úgy látszik, erre a Törökre nem árad ki a kegyelem.

Kerti Fóka 2009.05.31. 17:32:07

Elsőzzek? Nem fogok... Mindenesetre hatalmasat röhögtem ezen...Már megint kezdődik a FIDESZ démonizálása mint már annyiszor? Már megint a régen megunt lemez? Ehhh... Orbán Viktor álljon ki és jelentse be,hogy ő maga a megtestesült ördög (ki más is lenne...)! Ez az egyedüli megoldás! Hiszen gyülőletkampányt csakis és kizárólag csak ő folytathat az MSZP töménytelen nagy szeretetről és jóságról tanúskodó kampányai mellett...

online orange 2009.05.31. 20:28:53

Azért van bőr Török Zsoca arcán. Schmittet lejárató klipet játszanak a zátévéjükön, most meg legyünk jófejek velük.

low service 2009.06.01. 14:26:36

azért mottónak ez sem rossz szollár szóvivő úrtól:
"A kormány szereti a Hungaroringet… Nemcsak a turizmusnak, nemcsak az országimázs szempontjából, de minden szempontból egy nagyon jó enigmája, ha lehet így mondani az országnak. A futam viszont sokba kerül.” Kossuth rádió, máj. 28.

hhh. 2009.06.02. 10:11:47

nagyon konkrét levél.
hol lehet ingyen audit kapni?

luucy 2009.06.02. 10:23:51

Még egyet is értenék Török Zsolttal, ha nem ismerném, és mondjuk először olvasnám azt, amit sajtóközleményben írt.

1. Ingyen kapott audija nem csak neki van. Sőt, szerintem ha szijjártónak ingyen kapott audija van, azt valahonnan a Fidesztől kaphatta, lévén nem tölt be állami funkciót.

2. Három ingatlan...Miért baj az, hogy ha valaki bevalja, hogy neki igenis van három ingatlanja? Úton-útfélen azt halljuk, hogy a politikai vagyonbevallás egy nagy kamu, mert senki nem vallja be azt, amilye van, de most már az is baj, ha bevallja? Jobb lett volna, ha ő is azt csinálja, mint Gyurcsány, akinek állítólag csak egy 50nm-es panellakás van a tulajdonában?

3. Óriásplakát és gyűlöletkampány... Nos, itt kellően fogalomzavarban szenvednek az illetők. A Fidesz óriásplakátjain az van, hogy "ELÉG - Szavazz" Na most szerény véleméyem szerint ebben sem gyűlölet, sem semmi olyan nincs, ami ne lenne igaz. Viszont a szoci plakátokon azért megfigyelhetők azok a szólamok, hogy "azért nem szavazok a jobboldalra, mert együttműködnek a szélsőségekkel/mert a hangoskodás mögött nincs program. Asszem ez utóbbi az, ami nyilítan gyűlölet keltés, de ezek szerint Török úr nem ismeri a saját plakátjaikat, és akkor még a videókról nem is beszéltem - különös tekintettel ugye a mátrix-imitációra, amiben megint csak ők démonizálnak, magukat meg napsütésnek állítják be.

4. A lakás elvesztés pedig nem uszítás a kormány ellen, hanem TÉNY. Jelenleg 1 millió ember nem tudja fizetni időben a hiteleit. A törlesztőrészletek megsokszorozódtak - és nem az árfolyamtól, mert az Euró sosem járt 500 HUF körül, de még 400 HUF környékén sem. Egyszerűen csak smucigok a bankok, és mivel tudják, hogy nem biztos, hogy vissza lesznek fizetve a hitelek, inkább többszörösen szedik be. És ezeket a bankokat akarja immáron másodszor megsegíteni abból az IMF-hitelból újabb 600 milliárddal (ekkora a megszorító csomag) a Bajnai-kormány. A bankokat, akik nem szorulnak segítségre, és utána ki fizeti vissza a segítséget? Az EMBEREK - és NEM a bankok...
Asszem ehhez baromira nem kell a Fidesz, hogy ezen normálisan gondolkodó ember kiakadjon. Ugyanis abból az IMF-hitelből, ami miatt a megszorítások kellenek, az emberek, vagy a vállalkozások egy fillért sem láttak még....

no comment.

Török meg a szocik még elhiszik, amiket mondanak?????

molaris 2009.06.02. 18:09:24

Török Zsoltot nem az eszéért szeretik.

barosso 2009.06.02. 18:25:40

reggel láttam a petit, csak egy szakadt kis skodája van.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.02. 23:40:25

"ne gyújtság fel a hazámat!"

http://www.youtube.com/watch?v=8F2K2Jc1-cA

egyébként meg:

Török Zsolt szamárszex
süti beállítások módosítása