Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Fricz Tamás politológus szemmel udvarol

2010.11.03. 17:33 Urbán Viktor

Fricz Tamás, az MTA Politikai Tudományok Intézetének volt tudományos főmunkatársa szakértő szemmel vizsgálja a híresen szép magyar hölgyeket is. A HírTV állandó vendége a Facebookon A magyar lányok a legszebbek nevű, nyílt csoportban lelkesen bókolt két indulónak is, amolyan könyvtárszobai hangulatban.

 

ft1

 

„Bárki is ez a lány, nagyon szép... ezt mint politológus állítom” – olvasható az MTA-tól idén áprilisban kirúgott Fricz kommentje az egyik szépség, Mozbauer Ágnes művészi beállítású képe alatt. Szigeti Andrea sokat sejttető fehér topban nyerte el az 59-es születésű elemző kritikai tetszését. „politológus szemmel is kellemes látványt keltesz...” – üzente bátran Andreának.

 

ft2

 

Annyit biztosan köszönhetünk Fricz Tamásnak, hogy felhívta a figyelmet erre a lélegzetelállító és addiktív hölgycsokorra a közösségi site-on. Azt egyelőre nem tudni, hogy a húsos szájú Kriszti vagy a milfesedő Lencse miért nem kapott politológus bókot, vagy hogy a többiekre miért nem írt semmit, de ez nem volt szép tőle.

Szólj hozzá! · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr32420528

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokratikus Gyurcsány kísértet 2010.11.03. 20:37:45

Atyafiak, tegnap nemcsak Jánosunk, a Lázár, volt szerepbe kényszerítve! Az elmúlt évek legismertebb, legtáncosabb, legszocialistább politikusa is újra színre lépett! Fletó, az ország, a demokrácia megmentése érdekében lóra pattant és kilovagolt el...

Trackback: Lázár "rossz tanuló" János felel 2010.11.03. 20:37:28

Atyafiak, tegnap egy érdekfeszítő számot adásra készültem, hiszen feketebárány sorsra érdemesült Jánosunk elmondta a leckét! Tényleg elmondta, de nem azt a leckét magolta be amit kellett volna.Jánosunk mikoron felszólították felelni, fesztelenül kezdte...

Trackback: Fricz Tamás politológus szemmel udvarol 2010.11.03. 19:18:59

Fricz Tamás, az MTA Politikai Tudományok Intézetének volt tudományos főmunkatársa szakértő szemmel vizsgálja a híresen szép magyar hölgyeket is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása