Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Cser-Palkovics András kihívott párbajozni egy trollt

2011.06.23. 14:04 K. Funky

"Tisztelt Uram! A legkisebb kétségünk sincs afelől, hogy kizárólag személyes sértettségből fakadó, kicsinyes mocskolódás vezérelte, amikor megfogalmazta a Büntető Törvénykönyv rágalmazás és becsületsértés törvényi tényállásait egyaránt kimerítő levelét."

Ha Cser-Palkovics András fehérvári polgármester, a Fidesz egykori helyettes szóvivője egy parlamenti vitában kezdte volna így felszólalását, a Képviselő Funky legfeljebb unottan legyint egyet. A kommunikáció minden csínját-binját jól ismerő szómágus azonban nem Nyakó Istvánnak vetette ezt oda, hanem egy internetes trollal keveredett emailharcba.

A Fazekas Gábor néven író, legalább kettes fokozatú troll hosszadalmas levélben fordult az önkormányzathoz, az összes nagyobb magyar újság szerkesztőségéhez és az ország vezető politikusaihoz, és Fehérvár gyanús ügyeit részletezze, olyan ínyencségekel, mint az alpolgármester és a gazdasági igazgató szerinte törvénytelen intim viszonya. “Nem tűnt fel, hogy ez a viszony nem csak erkölcstelen, hanem összeférhetetlen is? Tett valamit ennek a törvénytelen állapotnak a megszüntetése érdekében?” - kérdezi Fazekas, aztán elszámoltatást helyez kilátásba. Mondandójának az alapja pedig minden magyar trollok egyik legtrollabbikának, a műfaj klasszikusának számító Posta Imrének egy cikke.

Egy úr azonban a pokolban is úr, bizonyítja Cser-Palkovics. “Természetesen nem szokásunk névtelenül, vagy (mint pl. valószínűsíthetően jelen esetben) álnéven alaptalanul vádaskodó, mocskolódó levelekre válaszolni, azonban tekintettel arra, hogy Ön rövid időn belül már másodszor engedi ezt meg magának, így ez alkalommal kénytelenek vagyunk kivételt tenni” - írja, ami teljesen új dimenzióba helyezi a trollkodás művészetét, hiszen ha már KÉTSZER! is csinálják, azt bizony nem lehet csak úgy lesöpörni az asztalról.

Sőt! Cser-Palkovics a névtelen internetes gyalázkodás romlott erkölcsű világába gyakorlatilag a párbajozás intézményét vezeti vissza, amikor nyilvános találkozóra hívja Fazekast.

“Egy Ön által megjelölt, szabadon választott időpontban várjuk a Városházán, és - akár sajtónyilvános - találkozásunk alkalmával valamennyi olyan dokumentumot, okiratot rendelkezésére bocsátunk, amelyekből állításainak valótlansága minden kétséget kizáróan bizonyságot nyer majd.”

Persze ha ez az egész csak egy ellentroll-csapás, akkor a 4chan teljes legénysége tiszteleghet a polgármester úr előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: fehérvár troll cser palkovics imre

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr553008429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása