Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Tiltott Város lesz Józsefváros helyén!

2011.07.13. 14:37 MGM

"Több fegyelmet szeretnénk vinni a főváros életébe, követjük a kínai példát" - szólta el magát Tarlós István az MTI tudósítása szerint Pekingben, ahol Kuo Csin-lung főpolgármesterrel találkozott. Tarlós látogatásának hivatalos indoka a két város kapcsolatainak előmozdítása, az együttműködés fokozása.

 

Tarlós elszólása is alátámasztja azonban, hogy valójában az együttműködés ennél jóval konkrétabb. Tarlóst mélységesen zavarja a Budapestre jellemző áttekinthetetlenség, anarchikus kavalkád és őskáosz, és látogatása a rendteremtéshez szükséges knowhow beszerzésére irányul.

Úgy tudjuk, hogy a Főpolgármesteri Hivatal Észak-Korea, Türkmenisztán, Mianmar és Irán budapesti képviseleteinél is tapogatózott, hiszen ezek az országok kiemelkedő társadalmi vívmányokkal hívták fel magukra a figyelmet a rendteremtés terén, de végül a döntéselőkészítőket lefegyverezte Tarlós ultima ratióként bevetett érve: húszmillió pekingi nem tévedhet!

Amikor a pekingi városatyákkal folytatott kötetlen eszmecserén felmerült, hogy a Tiltott Város lezárása mennyi fejfájástól óvta meg a pekingieket, Tarlós Istvánnak felcsillant a szeme: Józsefváros körbekerítésével és lezárásával a hajléktalankérdés és az aluljáróbeli dohányzás kezeléséhez hasonlóan roppant hatékonysággal lehetne orvosolni a kerület kínzó szociális problémáit!

Az Index úgy értesült, hogy a tapasztalatcsere már korábban elkezdődött: ennek legújabb jele a (magyar) parlament által hétfőn elfogadott új közfoglalkoztatási programcsomag, de a koalíció a médiatörvény és a magánnyugdíjpénztári befizetések államosításának előkészítéséhez is kapott segítséget Pekingtől.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr953063414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása