Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Azt ismered, hogy a Viktor meg a Feri bemennek a zsinagógába?

2011.08.08. 08:27 K. Funky

Csodálatos hétfő reggel virradt szélsőjobboldali olvasóinkra, talán az sem túlzás, hogy maga az antiszemita hanukka köszöntött rájuk. A kuruc Mikulás az alábbi képet varázsolta az ablakba kitett szépen kipucolt kis bakancsukba, egyenesen Déri Miklós fényképész archívumából.

Fotó: Déri Miklós
 

– Akkor jöttök széderezni, ugye?
– Persze, arra várok, mióta csak mesélted, hogy az Anikó milyen isteni gefilte fish-t csinál.
– Figyelj, halkan mondom mert itt áll mögöttem a Guszti: csak hogy tudd, neki ígértem, de végül a Slomó fogja olvasni a Hagadát.
– Ha a hal jó, felőlem a Tömjén Zsolti is olvashatja. Viszont a Tomi bármicvóján Sári lányod állítólag azt mondta, hogy te nagy tételben szoktál venni imaszíjat. Segíts már ki, lécci, a Totó vagy egy tucatot szétrágott. 

 hangozhatott el, miközben ez a kép készült.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc orbán viktor csodálatos fénykép

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr683133190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása