Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán álbrókerrel riogat

2011.10.28. 18:08 jeneim

Megdőlni látszik az a kétségkívül rosszindulatú feltételezés, miszerint Orbán Viktor nem hallgat szinte senkire, a szakemberek véleményét pedig egyenesen lesöpri az asztalról. Péntek délután a „miheztartás végett” megjegyzéssel az utóbbi hónapok egyik legnagyobb gazdasági mémjét posztolta. A vírusként elterjedt – mára kissé megfáradt - videóban egy Alessio Rastani nevű, magát brókernek valló férfi a kereskedők pénzéhségéről, a befektetők kapzsiságáról beszél BBC-nek.

"Kereskedő vagyok, nem igazán érdekel, mi történik a gazdasággal vagy az eurózónával. Ha lehetőséget látok pénznyerésre, megyek utána. Három éve erre várok: minden este úgy fekszem le, hogy egy újabb recesszióval álmodom" – mondja a videóban Rastani. "Ez a válság olyan, mint a rák: ha csak vársz, hogy elmúljon, tovább fog növekedni, és a végén túl késő lesz. Azt ajánlom mindenkinek, lépjen most" – véli a bróker, aki szerint nem lehet abban bizakodni, hogy a kormányok rendbehozzák a helyzetet.

A kormányok nem uralják a világot, a Goldman Sachs uralja a világot" - teszi hozzá. "Azt tanácsolom mindenkinek, védjék meg a vagyonukat, mert 12 hónapon belül milliók megtakarításai fognak kámforrá válni. És ez még csak a kezdet" - ismertette apokaliptikus vízióit. Hogy Orbán kinek és mit akart üzenni a videóval, arról csak találgathatunk, Rastani mindenesetre aligha a legjobb társaság, akivel a miniszterelnök valaha mutatkozott. A férfit a felvétel megjelenése után a Gawker leszociopatázta, a Forbes úgy vélte, pszichopata lehet. Rastani később végül bevallotta, hogy valódi szakmája üzleti előadó, a kereskedéshez csak hobbi szinten ért, célja mindössze a polgárpukkasztás volt.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor álbroker rastani

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr33336701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása