Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gyurcsány lakótelepre költözött

2012.01.23. 19:06 K. Funky

"Miskolcon vagyunk, beköltöztünk az Avas lakótelepre. Nem leszek abban a helyzetben, hogy hosszasan postoljak. De ha tudok, mesélni fogok. Bocs:))" - jelentette be a Facebookon Gyurcsány Ferenc. Ennyi, nem több, ezek szerint Miskolcon már internet is alig van. A bejegyezés alapján hirtelen azt sem tudtuk, hogy Ferenc Klára asszonnyal hagyta-e el a Rózsadombot, órákra, napokra vagy esetleg végleg. Annyi támpontot találtunk, hogy szerdán délután Miskolcon fórum lesz, a vendégek: Gyurcsány Ferenc és a DK vezetői. Ezek szerint nem Klára asszonnyal, hanem Molnár Csabával költözött panelbe a volt miniszterelnök.

Azt sem tudtuk, hogy a Fészekrakós üres lakások egyikét lakják-e be Gyurcsányék, vagy egy kisszobában hajtják álomra a fejüket. Aztán előkerült pár rossz minőségű spontán kép is. Na, innen lehet tudni, hogy Ferenc nem matracon vagy két összetolt széken, esetleg a beépített szekrényben, hanem a szállásadók gyerekének, Lacinak az ágyában fog aludni. Hogy Lacinak hol jutott hely, arról megint semmit sem tudunk.

Ferenc vendégségben, forrás: DK, Facebook

De azt még mindig nem tudjuk, hogy ugyanazok látják-e vajon vendégül Gyurcsányt, akik Orbán Viktort 2005-ben Miskolcon. Orbán akkor vonaton és villamoson egy nagy böröndnyi ajándékot vitt a Jaurenik-családnak, cserébe ebédet kapott, zöldbablevest, sertéspörköltöt. De ágyazni nem kellett neki, továbbállt kézilabdaedzést nézni, majd fórumot tartott. Gyurcsányéknak most hokimeccs jutott, ajándékról nincs információ.

Orbán hét éve egyébként Miskolcon azt mondta: "2002-ig itt állt egy ország, amelyet ugyan nem hibátlanul irányítottak, de tele volt életerővel: azzal, hogy most megcsináljuk. Most, három évvel később egy saját értékeivel tisztában lévő, az önbizalmát éppen visszanyerő-félben lévő országból - amely egyébként mintaként szolgált az Unióba éppen belépő országok számára - egyszerűen elszállt az erő, valami elromlott, és sereghajtók lettünk".

2005-ös kampánykörútján Orbán azt is mondta, hogy "Most még nem szabad megkezdeni a 2006-os kampányt. Ezzel csak rosszat tennénk az országnak, a gazdaságnak és a családunknak".

Gyurcsányék szerdai fórumának témái a meghívó szerint a következők:

"Őszöd dilemmájáról
Vajon Orbán diktátor?
Mivel lehet választást nyerni?
… Orbánnak menni kell, de még egy kicsit maradjon?"

 

1 komment

Címkék: gyurcsány ferenc miskolc lapótelep

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr583741536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.02.01. 10:42:38

Valaki, aki fészbúkozik, mondja már el, hogy mi történt? Ismerve a mi Fletónkat, gondolom nem állt meg egy bejegyzésnél? Volt szó az üres fekete kenyér, csapvízzel vacsoráról, meg hogy a fórumra a háziak jólelkűen feltarisznyálták őket két fej vereshagymával, vagyorára meg volt lebbencs, avas szalonna bőrkével? És egyáltalán mennyi ideig tartott ez a dzsembori?
süti beállítások módosítása