Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Schmitt Pál = Jézus

2012.04.03. 11:19 MGM

Akik azt hitték, hogy a kereszténydemokrata politikusok, akár a pulikutya által terelt birkák, csak bégetni és igazodni tudnak, az elmúlt napokban alaposan át kellett hogy gondolják sommás, elhamarkodott véleményüket.

Az előítéletekre elsőként Szalma Botond, a KDNP fővárosi elnöke cáfolt rá, aki a párt vezetősége ellenére is ragaszkodott Schmitt Pál lemondásához.

Majd összeült a párt tatabányai szervezete, és vasárnap Schmitt-ügyben az alábbi, szó szerint idézett közleményt adták ki (Schmitt közben lemondott, a késésért ezúton kérünk elnézést, mi, bűnös lelkek).

Nyilatkozat

A húsvéti ünnepek közeledtén a KDNP Tatabányai Alapszervezete szomorú párhuzamot lát a Schmitt Pál Köztársasági Elnököt ért méltatlan támadások és a nagypénteki ítélet között.

Különösen szomorú, hogy az országnak egy nagytekintélyű intézménye, a Semmelweis Egyetem ölti magára Pilátus szerepét, hiszen a plágium vád, amely alapján Schmitt Pál erkölcsiségét tekintélyét az írástudók alá kívánták ásni, már régen megdőlt. Az egyetem maga jelentette ki „Én semmi vétket sem találok őbenne” mégis visszavonta a köztársasági elnök doktori címét. Az ítéletet meghozók azonban még Pilátust is alul múlták, hiszen addig, amíg Pilátus előtt Jézus maga nem kívánt szólani, addig az egyetemi szenátus meg sem akarta hallgatni Schmitt Pált. Mondhatjuk ugyan, hogy nem is volt erre semmi szükség, hiszen az egyetem saját magáról állított ki bizonyítványt. Ha ugyanis 20 évvel ezelőtt az egyetem érdemtelenül adományozta a doktori címet, vagy ha jelenlegi visszavonással egy arra valóban érdemeset sújtanak, Pilátushoz hasonlóan azt mind két esetben pozícióféltésből, vagy alantas politikai megfontolásból teszik, és ez esetben minden — az egyetem által kiadott, vagy visszavont — doktori cím felülvizsgálandó.
Jézussal együtt azonban mi is azt mondjuk, hogy „Annak, aki engem a kezedbe adott, nagyobb az ő bűne.” Vagyis a Főtanácshoz hasonlóan, a teljes parlamenti ellenzék, — az igazság bajnokának szerepében tetszelgő Jobbikkal együtt — szorítja az egyetemet Pilátus szerepébe és uszítja a népet, hogy azt kiáltsa: „Az Ő vére mirajtunk és a mi gyermekeinken!”

A KDNP Tatabányai Alapszervezete és reményeink szerint még sok jó szándékú honfitársunk nem akar így kiáltani, és cinkosan hallgatni sem akar.
Ezért köszönjük Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úrnak, hogy a saját becsületének védelmével együtt, egyben kiáll az igazságért és az igazságosságért és valamennyi ártatlanul meghurcoltnak példát ad tartásban és küzdeni tudásban.
2012. virágvasárnapján

A KDNP Tatabányai Alapszervezete

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét kdnp pilátus schmitt pál

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr454360839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása