Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kovács László is gratulált Iránnak

2014.02.13. 15:54 kirk kapitány

Postaládánkba hullott egy üdvözlő távirat. Nem is akármilyen: egy tíz éve elküldött diplomáciai üdvözlő távirat.

Most ünnepeltük ugye a 35. évfordulót, és 2004-ben pedig a 25.-et. Az Iráni Iszlám Köztársaság nemzeti ünnepének ünneplése nem áll meg.

Most Áder János köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök Kövér László házelnök és Martonyi János külügyminiszter küldte el jókívánságait Teheránba, ahol a magyar vezetők üdvözleteit az elnök nyilván odaállította díszhelyre az öszes többi beérkezett, vagyis a tadzsik, a kirgiz és az azeri távirat mellé az íróasztalán.

Na de az elmúlt nyolc, illetve tíz évben másképp volt ez?

A válasz egyértelműen nem. Kovács László levele is odakerülhetett a teheráni kormányzati íróasztalra, hiszen ő is reményét fejezte ki annak idején, hogy az iszlám forradalom után is továbberősödik a majd népeink barátsága és az együttműködés kormányaink között.

kovacs laszlo
A levél kelte: 2004.02.06.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr705812850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása