Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Csúnyán megtréfálták az Élet menetét megzavaró lovagokat

2012.04.18. 18:54 K. Funky

Félmeztelen Sztálinnal ölelkező szerelmes tekintetű hímnős Hitler képe fogadja a látogatót, ha felkeresi a Hírhozó nevű blogot. Na de hát az interneten azért vannak ennél furcsább dolgok is, miért éppen ez olyan különleges, kérdezhetnék a rutinos sunáznámozók.

adolf
A Hírhozó blog az Új Hajnal Rend oldala, mely szervezet Magyarországon talán egyedüliként célozta meg a Kreatív Budapest, a Betyársereg jobbszárnya és egy Gyűrűk ura-klub háromszögének középpontját, miközben önmagukat lovagoknak nevezik.
 
Korunk legdivatosabban öltözködő radikális jobboldali szervezete legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kiálltak az Élet menetére "Az igazság szabaddá" tesz feliratú transzparenssel, majd miután a résztvevők nemtetszésüknek adtak hangot, a biztonságiak elvezették őket
 
Nem biztos, hogy ezzel összefüggésben, mindenesetre gyanús egybeeséssel nem sokkal később elérhetetlenné vált a szervezet Facebook-oldala, mely egyébként simán szórakoztatóbb volt a legtöbb partifotó-galériánál, blogjukkal pedig az a csúfság esett meg, hogy az idegesen az asztalt verő Hitler videója, egy másik meleg Hitler képe és a híres, cigány fiúval csókolózó gárdistalány képe látható rajta a szokásos lovagi kontent helyett. Az akciót a zsAnonymus egyelőre nem vállalta magára.
 
Kíváncsian várjuk a Pipere Gárda válaszcsapását. A divat szabaddá tesz!

Szólj hozzá!

Címkék: divat szélsőjobb új hajnal rend

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr974459489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása