Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Dúró Dóra terhes: Novák Bot lesz a gyerek neve?

2012.11.12. 23:36 Urbán Viktor

Visszaköltözik a bulvárlapok címlapjára a szélsőjobboldal Brangelinája, az Elődóra házaspár. Dúró Dóra ugyanis a Facebook-oldalán jelentette be, hogy megint terhes, a gyerek május elejére várható. A pompás posztból kiderül, hogy a jobbikos sztárpáros lánya, a kis Hunóra "az országgyűlési munkatársakkal is jól kijön", próbáljuk elképzelni az önfeledten állathangokat hallató Zagyva György Gyulát vagy a Teletubbiest szökdécselve utánozó Balczó Zoltánt.

A szélsőjobbosoknak azért is nagyon jó, mert könnyű kifejező nevet választaniuk a gyereküknek. Ha Hunóra után most kisfiú jön Novák Elődéknél, akinek a tökösségét hangsúlyoznák, akkor ott a Móg-Súr-Bot hármas bármelyike. A Novák Bot például igen kifejezően hangzik. Ha szeretik az alliterációt, vagy az ifjúsági sci-fiket, akkor borítékoljuk a Novák Nemerét. Ha sokat hadonászik, és a szülők amúgy is a küzdősportok felé orientálnák, akkor nem kérdés, hogy Tarkacsu vagy Tormacsu lesz, ha társasági viccmesternek szánják, akkor ott a Falicsi, az Örkönd vagy a Gyeücsa.

Ha lány lesz, és engedelmes anyának szánják, akkor ott a Csendike, ha lelkes magyar drukkernek, akkor kínálja magát a kombinálásra a Zöldike-Fehéra-duó, ha pedig elkelne egy igazi fekete bárány a két eminens szélsőjobbos szülő mellé, nem is lehet más, mint Manga.

Ja, és Hunóra édesanyja a csodás hír bejelentése közben minden előkészítés nélkül akkorát cigányozik, ami igazán szép sportteljesítmény egy áldott állapotban lévő fiatal nőtől. Annyi mindenesetre kiderül belőle, hogy Dóra huzamosabb ideig tartózkodhatott cigányok házaiban meg putrikban és tuti belsős infói vannak a családi viszonyokról: "a technikai vívmányoknak és a nők leleményességének köszönhetően azok az anyák, akik felelősen vállalnak gyermekeket, munka mellett is tisztességgel fel tudják nevelni őket, míg sajnos elsősorban a cigány családoknál hiába van otthon akár mindkét szülő, a gyermek nem kap megfelelő törődést."

Májusig óriási harcot vízionálunk a bulvárlapok címoldalain, hiszen képtelenség, hogy Bulvár Antal fideszes frakcióvezető ezt csak úgy annyiban hagyja. Egy a lényeg, csak Rogán Krumplinak ne essen semmi baja!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: jobbik rogán antal novák előd dúró dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr364904378

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.13. 10:27:11

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása