Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A Fidesz egy nap kétszer is nevettet

2013.01.10. 17:26 Esterházy Attila

Stand up comedysek vették át az uralmat a Fidesz kommunikációja felett. Legalábbis másra nehéz következtetni, amikor a párt egy nap kétszer is egyértelműen kacagtatni áll ki.

Először Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára tárgyalt Mianmar demokratikus átmenetéről, hogy „Magyarország a rendszerváltozáskor szerzett tapasztalatai átadásával segítheti a délkelet-ázsiai országot”. Mint mondta, 25 éve nem látogatott vezető magyar politikus Mianmarba, ezért az út „fölöttébb időszerű” volt, hogy kifejezze, Magyarország támogatja a demokratikus reformokat.

Nem sokkal később Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója közölte az ózdi gyilkosság kapcsán: a Fidesz nagyon veszélyesnek tartja, amit az MSZP volt és jelenlegi politikusai csinálnak, vagyis hogy feszültséget szítanak, indulatokat gerjesztenek, utcai politikai gyűléseket szerveznek, és félreérthető nyilatkozatokat tesznek, ezzel ugyanis elbizonytalaníthatják a bűnüldöző szerveket, és így „akarva akaratlanul a gyilkosok pártjára állnak”. A Fidesz nyugodtan mondhatja ezt, hiszen már októberben lezárta az azeri baltás gyilkos ügyét.

7 komment

Címkék: fidesz mianmar ózd németh zsolt kocsis máté

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr435010474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bat4 2013.01.11. 09:13:53

Szarok a pofádba.

ikaljan · http://ikaljan.blog.hu 2013.01.11. 09:14:06

Németh Zsolt remélem nem felejtette el megemlíteni, Mianmarban, hogy a rohingya népcsoport ellen jelenleg folyó népirtás csak korlátozottan, és megfelelő kommunikációs eszközök alkalmazásával fér bele a demokratikus jogállamiság kereteibe.

horgi1 2013.01.11. 09:14:14

Tipikus vastagbőr Fidesz kommunikáció!
Nem felejtjük el a baltás gyilkos és egyéb ügyeket,ne reménykedjen O. V.!

dpthrt 2013.01.11. 09:14:17

Igazuk van, ne buzgálkodjanak, túl sokat buzgálkodnak! Amúgy is baltával dicsérd a napot (meg 13. havi nyugdíjjal)!

toportyánzsóti 2013.01.11. 09:21:37

Mianmarnak is jót tenne a fityusz recept,a véletlenül még megmaradt tartalékok,államosítása és soroséknak kezére adása...
süti beállítások módosítása