Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Újabb áldozatot szedett a politikussport

2013.03.14. 15:53 akiraly

Bajnai Gordon nem ismer tréfát. Ma kora délelőtt közölte stábja, hogy a volt miniszterelnök, aki egyelőre még a saját pártjában sem vállalt szerepet és még idő előttinek tartja a miniszterelnök-jelöltség kérdését, személyes facebookoldalt indított.

Alig pár órával később már igazi bulvártartalom várta a rajongókat. Bajnai Gordon mezitláb fekszik nappalijában a kanapén, jobb bokáján vastag kötéssel.

bajnai.jpg

"Félreléptem :-) A tegnapi sportbalesetet ecetes konyharuhával kezelem, hogy lábra tudjak állni, hiszen holnap: Talpra magyar!" - vegyítette a személyest a közüggyel egy poszton belül. Szerencsére most nem olyan komoly a baj, mint 2011 augusztusában, amikor az akkor 17 éves Zsemle Sándor eltörte a volt miniszterelnök orrát.

A képen kinyomtatott szöveg is látható, talán már a március 15-i demonstrációra tervezett beszéd. Sajnos a kép nem elég nagy ahhoz, hogy kiolvashassuk. Azt viszont a rejtélyes szöveg böngészése nélkül is megállapíthatjuk, hogy milyen veszélyes sport a labdarúgás, főleg, ha politikusok űzik. Még egy hete sincs, hogy egy államtitkár, maga Szijjártó Péter is lesérült a futsal NB II. Nyugati csoportjában rendezett meccsen.

A pályáját sajtósként kezdő Szijjártó bulvárérzékenységét jelzi, hogy a szerényen csak vádlit villantó miniszterelnökkel szemben ő fecskében tolja arcunkba a kontentot.

komment

Címkék: foci bajnai gordon szijjártó péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr375134806
süti beállítások módosítása