Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Letartóztatják Gyurcsány Ferencet

2013.04.18. 14:42 Földes András

Itt volt az ideje, hogy valaki előálljon végre az őszödi beszéd hiteles történetével. Az újságíró alapesetben nem szívesen bocsátkozik találgatásokba, de ilyen horderejű ügy esetében megengedhető, hogy komplexebben, az egyértelmű tények kikövetkeztetésével közelítsük meg az alkotást. Már az, hogy a szocialista rezsim bűneit feldolgozó film csak a választások előtt egy évvel készülhetett el, mutatja: milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük az alkotóknak. Hét évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a nemzetellenes erők meggyengüljenek, felszabadítva a nyomás alól a szabadon gondolkozó művészeket.

Az őszödi beszédet, annak következményeit, és főleg titkos hátterét feltáró egészestés film remek megoldása, hogy a színészi játékot direkt amatőr jellegűre rendezték, így semmi nem vonja el a néző figyelmét a megrázó tényekről. A trailer alapján világos, hogy a nagypolitika világa mellett Dézsy Zoltán rendező a kisemberek életét is megmutatja, kirajzolva előttünk a mindent átszövő ármány tablóját.

A főszereplő persze azért Gyurcsány Ferenc marad, akinek ördögi praktikáit, és az azokat leplezni szándékozó vigyorát Sás Péter viszi vászonra, már az előzetes alapján is mondhatjuk, hogy hátborzongató hitelességgel.

A trailer nem rejti véka alá, hogy a filmben bilincs kerül a 2006-os zavargásokat a háttérből irányító Gyurcsány kezére, ami persze fikció, hiszen hiába kísérletezett ilyennel hosszasan a nemzeti ügyek kormánya, de ahogy Széles Gábornak meg kell küzdenie a fizika törvényeivel, hogy létrehozza a perpetuum mobilét, úgy a Fidesznek is meg kell találnia majd a módját, hogy végül győzzön az igazság.

A film május 2-tól látható a nemzeti elkötelezettségű filmszínházakban.

8 komment

Címkék: film zavargások gyurcsány ferenc őszöd

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr575233300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merker Iván 2013.04.21. 12:34:53

Szeretnék gratulálni annak, aki szemüveg nélkül ábrázolja Gyurcsányt. Egyébként nekik kell fizetni azért, hogy megnézzem.
Másik: melyikek a nemzeti elkötlelezettségű mozik?

okostojgli (törölt) 2013.04.21. 12:35:05

Remélem Fletó tényleg börtönbe megy egyszer ...

... meglátogatni Viktort.

s.g.l. 2013.04.21. 12:35:12

A cenzúrát nem komáljuk!

s.g.l. 2013.04.21. 12:35:27

" A trailer nem rejti véka alá, hogy a filmben bilincs kerül a 2006-os zavargásokat a háttérből irányító Gyurcsány kezére, "

A háttérből OV irányította a futballhulligánokat ő szervezte be őket, miért is ment nyáron a fradi b középre tárgyalni?
Fénykép van.

Gyurcsány Gergényit szólította fel: minden lehetséges eszközzel tartsák fel a rendet!

A fideszes Nyitrai nyilatkozott: ők éles lőszerrel lövettek volna, miért nem tették akkor a rendőrök?

rako1982 2013.04.21. 12:35:36

Megnézem, ha tényleg lesz film, az tuti, hacsak ez nemegz hoax! Amúgy hatalmas ötlet!

Budaifiú 2013.04.21. 12:35:40

Én részt vettem a 2006-os eseményekben. Aktívan. Sem Gyurcsány, sem Orbán nem mozgatott a háttérből. Akármit állít bármelyik jobboldali vagy baloldali elmebeteg, összeesküvés-gyártó. A jobboldal gyávábbik része szívesen fogja az egész 2006-os eseménysorozatot a baloldalra, mert szégyelli, hogy abban nem vett részt.

rako1982 2013.04.21. 12:35:52

Király az ötlet! Mikor láthatjuk végre a filmet? Gondolom a blogos kollega már valahol látta. Vagy sem.
süti beállítások módosítása