Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Drogon veszett össze a KDNP és az Együtt 2014

2013.04.21. 11:25 Földes András

Drog miatt kezdődött dulakodás két párt között a hétvégén. A csetepaté azzal indult, hogy a marihuána legalizálása mellett szervezett Deák téri demonstráción megjelent Juhász Péter, az Együtt 2014 egyik elnöke, aki régebben legalizációpárti aktivistaként volt ismert. Erre a KDNP az ötvenes évekből átemelt sajtóközleménnyel reagált. Semjén Zsolt „drogkábulatban közszereplő élharcosnak” nevezte Juhászt, aki „politikai köntösbe öltöztetve próbálja ráerőszakolni egy gyilkos szer elfogadtatását” a magyar emberekre.

Az Együtt 2014 igyekezett kitérni az ütés elől, kijelentve, hogy az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség nem támogatja a drogliberalizációt, és Juhász magánemberként volt a tüntetésen.

foto.jpg

A tusakodás közben feltűnt egy ismeretlen férfi, és az Együtt 2014 táblájával kezdett sétálgatni a jámbor demonstrálók közt. Az E14 fotót is közreadott a táblás emberről, akit közleményükben felháborodottan provokátornak neveztek. „A fényképen látható férfi nem tagja politikai közösségünknek, sem felhatalmazása, sem engedélye nem volt arra, hogy azt a látszatot keltse: pártszövetségünknek bármilyen köze van a tüntetéshez.” – írták.

A párt egyelőre nagy erőkkel keresi a táblás embert, aki jelenlétével olyan hatást keltett, mintha az E14 legalizálná szeretné a marihuánát, azon vesztükbe rohanó nyugati államok mintájára, mint például az Egyesült Államokban Colorado, Washington és Massachusetts, ahol néhány hónapja legálisan lehet füvet vásárolni. Igaz, ezeken a helyeken már a melegek házassága is elfogadott.

Remélhetőleg az E14 a jövőben megtesz mindent, nehogy a melegfelvonulás kapcsán is provokáció áldozatául essen, és úgy tűnjön, mintha elfogadná az azonos nemű párok jogegyenlőségét.

2 komment

Címkék: marihuána semjén zsolt együtt 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr815237274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fagyijégkrém 2013.09.17. 12:15:20

Nos.Kedves Magyarok.Ennyire még a vak sem vak,hogy ne vegye észre azt,hogy az országban mi folyik.Felesleges demonstrációk,viták,semmit mondó érvek.Kérdem Én,mikor fogja a drága magyar ország legalizációra adni a fejét?Mert szerintem soha.Ha valaki ihletést érez,hogy betépjen tegye,de miért kell olyan eszméért harcolni,amiről mind tudjuk,hogy sosem lehet majd szabadon kinyilatkoztatni.Kicsit keljetek fel:)
süti beállítások módosítása