Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Trafikos buktával szembesült Orbán Viktor

2013.04.26. 20:53 Földes András

Alaptalan a vád, miszerint Orbán Viktor népsimogató körútjain előre beszervezett biodíszlet kíséretében rögzíti videóit. Itt van rögtön az ormánsági látogatás, ahol a miniszterelnök rögtön egy olyan boltossal elegyedik szóba, aki a Fidesz piacfoglalási hadjáratának vesztese. A párbeszéd, amely az alábbi videón 1:40-től élvezhető, olyan rövid mondatokkal, elharapott szavakkal és súlyos csöndekkel operál, mint egy Ibsen-dráma.

„Mekkora forgalom van egy hónapban?” – kérdezi a miniszterelnök a Gold Mini ABC tulajdonosát azzal a lezserséggel, amellyel egy korábbi epizódban beletunkolt a tűzhelyen készülő családi ebédbe.

A tulajdonos köpni-nyelni nem tud, de végül természetes jogérzékétől vezetve nem válaszol a kérdésre, csak mert a miniszterelnök turkálna a számlatömbjében. Úgyhogy megjegyzi, a dohánnyal mindenképpen kevesebb, mert a trafikjogot nem ő nyerte.

Orbán olyan súlyos hatásszünettel kérdezi, hol van az a nyertes bolt, a falu melyik részén, hogy a néző a legvadabb végkifejletet is el tudja képzelni. A miniszterelnök azonban váratlan fordulattal elmosolyodik, és azzal a hangsúllyal, ahogy az ember megkérdi, számla nélkül mennyi lesz, azt mondja távozóban: „Nem mondta, hogy mekkora a forgalom, pedig nem járok az APEH-hoz, isten bizony.”

Remegve várjuk a folytatást.

2 komment · 1 trackback

Címkék: kampány orbán viktor trafiktörvény

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr255248748

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Nagy Trafikrablás 2013.04.27. 12:58:09

Egy párt holdudvara összeült a trafikpályázatok bírálata előtt. Birtokunkba került a megdöbbentő felvétel.Mozgóképünket nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

becike4 2013.04.26. 21:33:36

Lement a pohos a nép közé.

dbeata 2013.04.28. 20:38:07

Izé, legjobb védekezés a támadás...

A legfélelmetesebb, hogy ennek az embernek semmi humorérzéke nincs. Nem tud vegyülni az emberek között, és csak a talpnyalókkal tud mit kezdeni.
süti beállítások módosítása