Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Se Pálffy, se a KDNP nem dohányzik

2013.05.10. 13:10 K. Funky

Dávid Ibolya nem értett a focihoz, ezért miniszterként nem tudott véleményt alkotni a focimeccseken történő rendbontásokról és antiszemita megnyilvánulásokról. Kovács Zoltán társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár még nem járt Érpatakon, így nincs véleménye a falu zéró tolerancián és büntetéseken alapuló szociális rendszeréről.

Pálffy István, a KDNP-frakció szóvivője pedig nem dohányzik. Sőt, Pálffy szerint maga a KDNP sem, akármit jelentsen is ez. A párt nem indult a trafikpályázaton, nem bírált el pályázatokat, ezért aztán Pálffynak az égadta világon semmi mondanivalója nincs az üggyel kapcsolatban. És Sánta Jánost sem ismeri, meg azt a laptopot se látta, amin a trafikügy nagy nyertese, a Continental dohánycég vezetője a trafiktörvényt gépelte. Így aztán arról sem tud véleményt mondani.

Később kiderült, hogy Pálffy mégsem egy a hírközlő eszközöktől hermetikusan elzárt (és szigorúan füstmentes) borospincében töltötte az elmúlt két hetet, mivel mégis akadt mondanivalója az ügyről: ő "ellentétes folyamatokat tapasztalt". Van ugyanis neki egy dohányterjesztő ismerőse, aki "nagyon barátilag" elmondta, hogy azok a cégek, amelyeknek a cigarettáit terjeszti, megbízták, hogy mindent derítsen ki a nyertesekről.

Ezúton szeretnénk - természetesen szintén nagyon barátilag - közölni Pálffy Istvánnal, hogy a nagy dohánycégek ezúttal kivételesen nincsenek egyedül: a sajtó és az ügy iránt érdeklődő polgárok egy emberként szeretnének többet megtudni a nyertesekről. Mi sem ismerjük Sánta Jánost, nem láttuk a laptopját, és az, hogy dohányzunk-e, roppant csekély mértékben befolyásolja, hogy mit gondolunk a trafikügyről: az év politikai botrányának tarjuk.

Ja, és Pálffy Istvánt sem ismerjük, de attól még lehet véleményünk a gyáván mellébeszélő politikusokról.

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr165279917

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.11. 14:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme T 2013.05.14. 13:41:16

Emberek!n írtam tegnap egy kommentet, de nem látom sehol.
Akkor leírom mégegyszer röviden.
1. Pálfynak igaza volt abban, hogy nem arról beszéltek, amire őt meghívták.
2. Bombera nagyon jó tudósíttó, de ez a műfaj nem biztos, hogy neki való.
3.Illene felkészülni a témából a kérdezőnek és kerülni kellene a beszűkült szemléletet. A NANE emlegetése a dohánylobbival folyamatosan összemostt családjogi törvénymódosítás kapcsán, még feminista körökben is idegborzoló. Tisztelet a NANE-nak, de már a feminizmus negyedik hullámánál tartunk, ahol a családon belüli erőszak témában komoly kutatások születtek a bántalmazott férfiakról.Most az igazságügyi szakértőkről nem is beszéltem, ahol több a zaklatott férfi a válópereknél, mint a nő.
4. Ha nem arra figyelt volna Bombera kitartóan, hogy miként szivassa Pálfyt, akkor észrevette volna azt a ziccer lehetőséget, amit Pálfy adott neki - nevezetesen azt, hogy nem ért a családjoghoz.
5. Újságíró ült újságíróval szemben és győzött a profibb, még akkor is, ha jobboldali konzervatív párt szóvivője az illető.
Zárógmondatként csak annyit, hogy tök véletlenül néztem meg a műsort, azt is a Bombera miatt, mert kedveltem a tudósításait. Amúgy sem szoci, sem fidesz médiát nem szoktam nézni, leginkább a New York Times, vagy a BBC 24 szokott tájékoztatni, relatíve objektíven.
süti beállítások módosítása