Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Szárszói találkozó élő szereplőkkel

2013.07.08. 14:00 Földes András

"Bízva benne, hogy bejegyeznek minket, és így megnyerhetjük a választásokat, a Kétfarkú Kutya Párt megkezdi felkészülését a választási kampányra.

Ennek első lépéseként tábort szervezünk jövendőbeli aktivistáinknak, hogy megtalálják helyüket a Pártban, illetve azért, hogy megismerkedhessenek a Párt vezetőségével, oligarcháinkkal, és a körülöttünk ólálkodó gyanús cégekkel. - írja szókimondó közleményében a szervezet. - Akár úgy is mondhatnánk, megismételjük a Szárszói Találkozót ÉLŐ szereplőkkel."

A szárszó táborban, amely egyébként Szigetmonostoron lesz, augusztus 1-4-ig, a résztvevők a hackelés különböző technikáit tanulhatják meg, a fiktív termék készítéstől, a plakátrajzoláson, áldokumentumfilm forgatáson át, az álhírújság írásig.

A programról a szervezet annyit ír: lesz majd a Játszhatatlan Sportok vetélkedője is, előadások külföldi viccpártokról, hackelésről, és minden résztvevő saját oligarcha tamagocsit nevelhet fel a tábor ideje alatt. A táborban bemutatkoznak a hozzánk közel álló, nem létező civil szervezetek, az igaziakat a Hírcsárda és az Átlátszó.hu fogja képviselni."

3 komment

Címkék: kampány választás kétfarkú kutya párt duborog a kampany

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr395396019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vantaan 2013.08.12. 16:32:35

Ez meg itt a "Budigate"-es csapat? Marhára bűzlik .... pfújj ...ez a szarszag a Zindextől van vagy a S Laja fingott a szerkesztőségbe?

...0 .. 0... · http://wece.blog.hu/ 2013.08.12. 16:32:36

juhhú - és vihetem is a saját nevelésű oligarcháim?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.08.12. 16:32:36

Dinnyefejű úszó énekesek is lehetnek a Párt tagjai?
Ilyenek:
www.youtube.com/watch?v=Vyec4adaZxE
:)
süti beállítások módosítása