Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Mesterházy sportban nyomta le Orbánt

2013.08.05. 12:31 Földes András

Új terepen lendült offenzívába Mesterházy Attila. Elképesztő bátorsággal saját pályáján verné meg Orbán Viktort. Augusztus elsején hirtelen maga mögött hagyta a Fidesz már megszokott szapulását, és azóta sportsikerekről, érmekről és sporttámogatásról ír a Facebookon. Sőt, egy posztba rejtve még azt is megszellőztette, hogy ő a rejtélyes Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke. Mindez az utóbbi napok eredményeinek fényében egyrészt érthető, ugyanakkor kimagasló siker, hogy a témában rávert a politikát a sport felől megközelítő miniszterelnökre.

„Ma is bearanyozta a napunkat Hosszú Katinka, aki fantasztikus versenyben nyert női 400 vegyesen! Gratulálok Neki!” - írja vasárnap egy szmájlival az MSZP elnöke. „Micsoda nap ez a mai, 10 év után újra világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott, a lányok pedig a bronzérmet hozták el Barcelonából! Gratulálok!” – posztolja szombaton. „Nem tudom, láttátok-e, de fantasztikus versenyen lett világbajnok Gyurta Dániel! Gratulálok ehhez a nagyszerű teljesítményhez, élmény volt nézni!” Szmájli. - közli plnteken.

Még az orbánozás is a sportos tematikába keveredik. „Az Orbán-kormány sportért felelős államtitkára egy tévéinterjúban elárulta: helyénvalónak tartja, hogy a Fidesz-tanácsadók negyedóránként akár 670 ezer forintot is kaszálhatnak a közpénzből. Ti is így gondoljátok?”

És a trójai faló poszt, amelyből kiderül, hogy az MSZP-vezér nem kívülállóként osztja az észt: „A Sportegyesületek Országos Szövetségének elnökeként örülök minden, adományként a magyar sportot erősítő pénznek, mert ezzel az adományozók a fiatal sportolók generációját, jövőjüket építik. Annak azonban nem tudok örülni, amikor kormányzati pénzekből vásárol az Orbán-kormány külföldi játékost a kormányfő kedvenc csapatainak.”

Orbán csúnyán lemaradt

Ezzel szemben Orbán nevetséges módon három darab úszó vb-s posztot bírt összehozni, semmi vízilabda-világbajnokság, hajrá magyarok, dagad a honfiúi kebel, stb. Mindez persze betudható annak a szuperfüggetlen interjúnak, amelyet az Orbán Viktor által alapított Puskás Akadémia sajtósa készített Orbán Viktorral. A Puskás Akadémia honlapján közölt, és a Kossuth rádió híradójában részletesen szemlézett interjúból nem csak az derül ki, hogy az akadémia sajtósa messzemenőkig egyetért Orbán Viktorral, már azelőtt, hogy az válaszolt volna a "kérdésére", hanem az is, hogy a futball az egész ország felemelkedésének záloga.

Szörfölésünk végén megnéztük még Bajnai Gordon, Vona Gábor és Schiffer András Facebookját is, amelyekből kiderült, hogy egyelőre még nem sportos hasonlatokban zajlanak a politikai összecsapások. A sport egyetlen fotó erejéig jelenik meg Bajnainál, aki Juhász Péter társaságában a női bronznak örült. Kikacsintás a hipszterek felé, hogy a két politikus a kép tanúsága szerint a murvás romkocsmák alaptípusában, a Kőleves kertben izgult szombaton. Vona Gábor és Schiffer András pedig egyáltalán nem gondolta, hogy ilyesmikkel kellene traktálnia a rajongóit.

2 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz orbán viktor bajnai gordon mesterházy attila

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr575445903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.08.05. 14:13:06

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

notib 2013.08.12. 16:32:31

FÖLDES ANDRÁS: azért érdemes megnézni a SOSZ honlapját, mindenki fel van név szerint sorolva, kivéve az elnököt...

talán szégyellik ???

nem lenne meglepő, amilyen "sportos" alkat a mi Attilánk...

csavari 2013.08.12. 16:32:31

Röhejes a szarházy okoskodása! Előbb szólni kellett volna a gyilkos maffiózó gyárfásnak és udvarnőjének, hogy hagyják békén Gyurta edzőjét! kevesebbet veszített volna ha csendben marad! Furcsa ez a dicsérte amikor még pár napja arról szónokolt, hogy pazarolja a közpénzeket stadionok építésére!
süti beállítások módosítása