Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Mindenben az SZDSZ-nek volt igaza!

2013.08.29. 12:15 RickyTerror

Nem emlékszik már pontosan, mi is volt az igazán idegesítő a "liberális" pártban? Semmi baj, Mihályi Péter közgazdász a baloldali Galamusban (!!!) megjelent cikkével segít önnek!

Mert amikor kezdésnek az arcába robban, hogy „a rendszerváltás óta eltelt időszak legfontosabb vitakérdéseiben az SZDSZ képviselte a modernitást, a sikeres és boldog európai országokhoz való felzárkózás alternatíváját”, akkor már beugrik a 12 évnyi (!!!) kormányzati faszlóbálást leplező végtelen arrogancia, amivel a kunczegáborok, kókajánosok és fodorgáborok magyarázták, hogy épp miért nincs napirenden a könnyűdrogok legalizálása, miért nem szabad megvonni a támogatást az ügynökbotrányba keveredett szocialista miniszterelnöktől, vagy miért kell kitüntetnie a „szabadság pártjának" a 2006-os rendőri atrocitásokat levezénylő tábornokot. 

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: szdsz történelem szeméttdombja

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr995483267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása