Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Fodor Gábor besértődött

2013.12.08. 22:01 Panyi kapitány

Az Együtt 2014 gyakorlatilag megszűnt, írja Facebook oldalán Fodor Gábor, akiről csak azért tudom, hogy még nem szűnt meg, mert folyamatosan posztolja az ilyen és hasonló sértett nyavalygásait:

Szombaton az európai liberális alapítványok budapesti rendezvényén találkoztam több, nemzetközileg is ismert aktivistával. Egyelőre nem látom sehol sem a megoldást arra, hogy egy koalíció kisebbik pártja milyen úton tudja megőrizni a sikerességét és identitását a nagyobb partner mellett? Ez a probléma Angliában, de ez volt Németországban és Magyarországon is. Ráadásul a szemünk előtt is zajlik éppen ilyesmi: az MSZP és az E14 kötött egy rossz megállapodást. Persze az Együtt már előtte is erősen csúszott lefelé, de azóta gyakorlatilag megszűnt. A szocialista-liberális koalícióban is ha konfliktus volt látszódtunk, bár az egész együttműködésnek nem használt.

Érdemes rá odafigyelni, hiszen Fodor Gábor a politikai nemcselekvés és nemlét legnagyobb hazai tekintélye. A nem mérhető támogatottságú pártok és a nulla teljesítményű politikusok témáiban nála hitelesebben senki sem tud megszólalni. Ha valaki, hát ő azonnal kiszúrja az alibizést. 

Az embert próbáló '90-es években, amikor még nem lehetett a politizálást napi két állapotfrissítéssel megúszni, Fodor rájött, ha soha nem ért egyet a párttársaival, el tudja érni, hogy soha ne is bízzanak rá semmilyen munkát. Mivel azonban az SZDSZ három választás után is kormányra került, Fodornak miniszterként kellett megküzdenie a hajnali kilences munkakezdéssel. Mentségére szóljon, többnyire sikertelenül, és különben is csak másfél, aztán meg alig egy évig. Hogy biztosra menjen, még a parlamenti mandátumáról is lemondott, a rendszerváltozás utáni időszak csúcstartójaként kétszer is. Aztán mire nyakába szakadt az SZDSZ vezetése, szerencsére az egész hamar szét is esett, így azzal sem kellett sokat vesződnie.

Miután elfogyott a pénz, Magyar Liberális Párt néven új vállalkozást alapított, hátha az MSZP a Bajnai Gordonnal való megegyezés helyett inkább őket vásárolja fel, csomagban Gyurcsánnyal és Schmuck Andorral. Szórakoztató lett volna, de nem így alakult. Ezért végső kétségbeesésükben Fodorék pár hete mindenkit kivezényeltek Fótra, ahol sorozatban jogszabálysértően kampányoló jelöltjük 13%-ot ért el egy olyan időközin, ahol még fideszes jelölt se indult, ráadásul a bíróság csalás gyanúja miatt az egész választást megismételteti. A zéró támogatottságú Liberálisok így most egy törölt eredményre hivatkozva akarják besírni magukat az MSZP mellé, mert Fodor szerint nekik potenciálisan 400 ezer szavazójuk van, a pártválasztóknál 9%-on álló Együtt-PM viszont megszűnt létezni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fodor gábor liberálisok együtt 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr795682197

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.10. 12:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása