Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az Orbán-Bajnai kommentbotrány hiteles története

2014.01.31. 21:03 Földes András

"Orbánék cenzúrázták Bajnait" címmel adott ki közleményt az Együtt 2014 sajtóosztálya pénteken 3:41 perckor, rámutatva: Orbán Viktor Facebook-oldaláról eltűnt Bajnai Gordon kommentje.

A miniszterelnök csütörtökön posztolt videót, amelyben elmondta: Magyarország foglalkoztatottsági adatai kiemelkedően jók, 100 ezerrel többen kaptak munkát, mint egy éve. A fiatalok is rekordszámban helyezkednek el, ezzel párhuzamosan pedig - érthető okokból - csökken a munkanélküliség.

Bajnai Gordon kommentjében azzal érvelt: az adatok kozmetikázottak. "Majd akkor lesz ok az örömre, ha versenyszférában alkalmazásban állók száma nem lesz 6 ezerrel alacsonyabb, mint 2010 azonos időszakában. Ha nem 19 és fél hónap lesz az átlagos munkakeresési idő, ha valaki munkanélkülivé válik. Ha a közmunka nem álcázott munkanélküliség lesz és a közmunkások bére nem lesz 12 ezer forinttal kevesebb, mint 2010-ben."

Sorai azonban hamarosan eltűntek az oldalról, az Együtt szerint azért, mert "a rezsim névadója láthatóan nem szeret a valóssággal szembesülni." Az ellenzéki párt kijelentette, hogy Orbánék cenzúrázták az oldalt, elhallgattatva a kritikus hangokat.

Az oldal szerkesztője, Kaminski Fanny 19:55-kor az MTI-n keresztül reagált a vádakra. Közleménye szerint annyit történt, hogy "Orbán Viktor oldalának felhasználói közül olyan sokan jelentették levélszemétként (spamként) a Facebook felé Bajnai Gordon hozzászólását, hogy azt a Facebook a levélszemetek (spamek) közé helyezte át, így a volt miniszterelnök kommentje automatikusan eltűnt Orbán Viktor oldaláról."

A nemzeti hírügynökség arról is beszámolt, hogy Kaminski mellékelte a Facebook-oldal adminisztrációs felületének képernyőképét is. Mivel azonban az MTI nem tette közzé a bizonyító erejű felvételt, előfordulhat, hogy az állítással kapcsolatban hamarosan lesz megjegyzése Bajnai kampánycsapatának is.

Az ügy fejleményeiről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor bajnai gordon orban viktor duborog a kampany

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr255792112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása