Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Mégsem áll le a polgárosodás

2009.02.25. 11:30 K. Funky

Van egy érdekes körlevél, amely napok óta kering mindenfelé, amerre az ilyesminek keringenie kell. Meg ott is, ahol nem.

"Kedves Hölgyem/Uram!

Erőfeszítéseink és magas áron elért eredményeink elismeréseképpen kérjük, szavazzon az MSZP jelöltjeire az Európai Parlamenti választásokon!

Állítsuk meg a polgárosodást, állítsuk meg közös eredményeink leváltását!

Üdvözlettel:
MSZP 13. kerületi szervezete
(készült Gyurcsány Ferenc megbízásából)"
 

Nekünk ez teljesen vállalható kampányszövegnek tűnik. Nincsen nagyon benne helyesírási hiba, tömör és lényegre törő. Az "állítsuk meg a polgárosodást" az MSZP-hez képest tulajdonképpen még frappáns is. A "közös eredményeink leváltása" talán egy kicsit túlzottan melodramatikus, de az vesse az első követ, aki ma szocialista politikusként nem szipogna folyamatosan. Az egyetlen gond, hogy az MSZP XIII. kerületi szervezete mindentől elhatárolódik.

"Az MSZP XIII. kerületi szervezetének közleménye

Ismeretlen tettesek a szimp@info13.hu e-mail címről, Gyurcsány Ferenc miniszterelnökre hivatkozva, az MSZP XIII. kerületi szervezete nevében hazugságot tartalmazó levéllel bombázzák a kerületi lakosokat. A levél küldői az MSZP nevét jogtalanul használják, a szervezetet rossz színben tüntetik fel. A kerületi szervezet a levél tartalmától elhatárolódik. Az ismeretlen tettesek ellen a szükséges jogi lépéseket megtette. Őszintén sajnáljuk, hogy a XIII. kerület lakosait ily módon zaklatják.

Az MSZP XIII. kerületi szervezete"
 

Mik itt a hazugságok? Ki van rossz színben feltüntetve? Vagy ez valami dupla csavar, hogy igazából már az elsőt is ők írták? Vagy egyiket sem? Vagy csak az elsőt, és aztán egy álszervezet tiltakozott? Maradnánk a legegyszerűbb megoldásnál: szegények egyszer találtak ki valamit, de igazából akkor sem.
 

13 komment

Címkék: mszp duborog a kampany

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr88964918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veny 2009.02.25. 12:44:28

Barátod a nic.hu meg a gugli, ugyebár... :)

Az info13.hu domain gazdája az INFO 13 Egyesület. Az egyesület nevére keresve az első találatok rögtön a Lendvay utcai kasszához vezetnek.

Mondjuk Rogán faxával még senki nem ver semmit, ennek is örülni kell amatőrisztánabn.

grigorij (törölt) 2009.02.25. 13:59:54

Én megvizsgáltatnám a XIII. kerületi építkezéseket!
A toronydarus polgármester ugyan miért az idegen építési vállalkozókat támogatja a kerület lakosai val szemben?
Miért jobb a családi házakat lebontani, a meglévőknél megtiltani a korszerűsítéseket és miért jobb ezek helyett undorító paneleket építtetni?
Miért kell játszóteret titokban kiparcellázni?

bnct · http://lehetmas.hu/176 2009.02.25. 14:16:55

"Jó napot! - hazudta Kovács László."
(a többit ld. Uj Péternél)

2002 - azok voltak a szép idők! :)

neminiteneri 2009.02.25. 15:35:11

"Őszintén sajnáljuk, hogy a XIII. kerület lakosait ily módon zaklatják."

BAKKER... a neten nincs 13-ik meg akarhanyadik kerület....úgy terjedt ez a szemét, mint a fene...pontosabban nem is maga a levél, hanem kopipésztben a levél elleni tiltakozások öntöttek el mindent és mindenkit. Láss csodát, még engem is, pedig nem vagyok 13-ik kerületi...
Úgyhogy kedves MSZP-sek legyetek oly jók, és sajnáljatok mindenkit! Sztem van is miért...

Budapester81 2009.02.25. 15:56:20

info13 egyesület a Polgári Magyarországért Alapítvány által 1+1 millió forinttal támogatott szervezet

már megint nagyon hülyék voltak miért nem küldték freemailről.


74.125.77.132/search?q=cache:eBfAo1tcA1gJ:www.szpma.hu/html/letoltes/nyertes_palyazatok_ujsag.xls+"INFO+13+Egyesület"&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2009.02.26. 03:03:38

Lehet, hogy nagyon hulyek, de egy emil cimbol meg ne kovetkeztessunk a feladora, mert lehet tenyleg dupla csavar. Barki tud barmilyen feladoval levelet irni. A fejlecek mar erdekesebbek lennenek, azokat (mind) nehez hamisitani. Fejleceket! :)

A maszop tiltakozas pedig ertheto, mert ha tenyleg egy rosszakaro kuldozgeti, akkor annal - meg nyilvan az olvaso tobbsegnel - a 'polgarosodas' mogott nem bujik meg semmifele ironia. Inkab a polgari = nemkommunista = kurvajo ertelmezes lehet a nyero.

állevél küldője (törölt) 2009.02.26. 08:43:40

Kedves Kommentelők!

Szeretném tudatni veletek, hogy én küldtem az említett álhirdetést az info13.hu levelezőlistájára azzal a tudattal, hogy egy viszonylag zárt listáról van szó, de sajnos sokak komolyan vették, és továbbküldték.

Kijelentem, hogy egy tréfáról van szó, amelynek sem az MSZP-hez, sem bármely más politikai vagy egyéb szervezethez nincs köze, továbbá nekem sincs kapcsolatom ezekkel azon túl, hogy feliratkoztam egy levelezőlistára.

Kérem, aki megkapta a levelet, ne küldje tovább, és a fenti közlés tudatában kezelje.

Üdv:
a levélküldő, aki egy barom :(

sasbandee 2009.02.26. 11:21:18

az elmúlt években többször megjelent a XIII. kerületben a teljesen "pártatlan" info13 nevezetű újság, amelyben érdekes módon csak jelenlegi és korábbi jobboldali képviselők publikáltak és kérték az emberek támogatását a választásokon....
az igazi független információs újság....

DoBa · http://nevetes.blog.hu 2009.02.26. 16:28:58

Sziasztok.

veny, Budapester81:
Barki barmilyen e-mail cimmel kuldhet levelet.

veny 2009.02.26. 22:15:08

DoBa: Mit nem mondasz, a végén még kidrüll, hogy hangosfilm is van már... :)

Az info13.hu kamunak azért valószínűtlen, mert nem elég ismert ahhoz, ráadásul webes tartalom nincs is mögötte...

állevél küldője (törölt) 2009.02.27. 11:15:50

Mint feljebb írtam, a levél maga egy kamu, és én írtam brahiból.
Mind az MSZP, mind az info13 érintetlen a dologban.

Bár a mai világban úgy tűnik, jól esik összeesküvés elméleteket gyártani, de az igazság ismeretében ezúttal tartózkodjatok tőle!

Ezzel le van zárva a dolog.

vomit 2009.02.27. 13:38:35

nem, csak ezzel van lezarva.
süti beállítások módosítása