Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Domino day

2009.02.27. 13:27 K. Funky

A másfél éve előzetes letartóztatásban ülő Zuschlag Jánost különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolják. A bűnszervezet, ha jól értjük, jelen esetben magukat a szocialistákat jelöli. Zuschlag János pedig olyan izé már, hogy ezt a makulátlan társaságot hírbe hozza.

Zuschlag hétfőn a bíróság előtt vallomást tett, és ismét hírbe hozta például Újhelyi István exállamtitkárt, aki tavaly a Zuschlag-ügy első hullámainak partra érésekor hirtelen lemondott pozíciójáról. Természetesen távolról sem azért, mert köze lenne Zuschlaghoz. És az is csak véletlen, hogy Újhelyi éppen abban az időben, amikor Zuschlag elnökhelyettesként közpénzt privatizált, elnökként működött a baloldali fiatalok összefogásán ügyködő szervezetben.

Újhelyi a lemondását egy éve a Népszabadságban azzal indokolta, hogy "a mai politika, az állandó esztelen háborúskodás nem az én fesztelen habitusomnak való," és még azt is hozzátette, hogy nem tudna a tükörbe nézni, ha valós teljesítmény és hit nélkül csak a tisztséggel járó javadalmakért maradna államtitkár. Nem tudjuk, hogy azóta mi van Újhelyivel, reméljük, már tükörbe tud nézni.

Zuschlag megvádolta Arató Gergelyt is, aki az oktatási és kulturális minisztérium  államtitkára. Szóba került, hogy ők hármasban, néha Kiss Péterrel, és Bakonyi Tibor volt főpolgármester-heyettessel kiegészülve egyeztettek szűk körben erről-arról. Hogy miről pontosan, arról Zuschlag nem volt hajlandó vallomást tenni. A bíróság most nem tudja, mit tegyen. Van egy forradalmi ötletünk: kérdezze meg a többieket is.

14 komment

Címkék: mszp zuschlag janos bun az elet ujhelyi istvan arato gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr67969633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2009.02.27. 15:50:27

újhelyinek megvolt az a csodálatos tulajdonsága, hogy úgy nézett ki mintha összeresztették volna a B-filmek korrupt, minden hájjal megkent politikusainak kliséjét nacsa olivérrel. pfej.

Walter Melone (törölt) 2009.02.27. 15:51:30

Volt ám ott olyan indítvány is, hogy meg kellene hallgatni a pártfinanszírozás részleteiről a parlamenti pártok vezetőit.

Aztán olyan is volt, hogy fel kellene oldani bizonyos nyomozati jegyzőkönyvek államtitok mivoltát is.

Ez is olyan mint az olajügy, ahol a tanúskodni készülő Sándor Istvánt előző nap letartóztatták, majd másfél év után bizonyíték hiányában elengedték.

Persze nem bírt tanúskodni....


Ezek csak kishalak. Pártkatonák. Nem fer ezeken az embereken elverni a port.

Nagyobb córesz van itt annál, hogy Zuschlag lopott.

itt_mindenki_lop

Remélem kiborul ez a bili rendesen...

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2009.02.27. 15:54:32

Zuschlag ezzel a kéztartással a képen olyan, mint Mr. Burns járás közben a Simpsons-ból.

Lehet, hogy a pénzhez való viszonyuk is hasonlít egy cseppet?

Curval 2009.02.27. 15:56:16

Mikor lesz már vége ennek? :(

absztraktor.blog.hu/

Gu. 2009.02.27. 16:00:17

A fejetol buzlik a hal... Szoktak mondani nalamnal okosabbak.

W Joe 2009.02.27. 16:07:00

Szerintem a politikusok mélyen elítélik és szégyellik Zuschlagot. Na nem azért mert lopott a közpénzből, hanem azért mert lebukott.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2009.02.27. 16:27:18

@Walter Melone: nem fog kiborulni semmi.

Zuschlag-ot odatették bűnbaknak, és nyilván megsúgták neki, hogy mit mondjon, és mit ne.

Ha kijön, akkor meg fogja ezért kapni jutalmát. Nem lesz gondja a megélhetéssel.

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.02.27. 16:44:33

Mikor a kutyámat sétáltatom, ügyesebben alakizik, baloldalra igazodik, nem ugat, nem csóvál, megdolgozik a jutalomfalatokért.

ben2 2009.02.27. 17:39:30

Úgy tűnik az MSZP-nek minden ciklusban vannak "szégyen ikonjai". Horn Gyulának ott volt Schmuck Andor, Gyurcsánynak itt van Zuschlag.
Kiváncsi vagyok, hogy ha egyszer (reméljük jó sokára) Zuschlagot kiengedik, felvételt nyer-e az MDF-be. :)

Jofkov · http://www.digitalbridge.hu 2009.02.27. 17:57:42

A legdurvább az,hogy még csak nem is azért sziv, amit tett... Ez az igazán ijesztő!

labove 2009.02.27. 18:09:16

@ben2: Ez eddíg a commentek csúcsa!! Király vagy!! Ez a saller az MDF-nek naon jól esik nelem!! :-))

Amúgy Zuschlag úgy ahogy van, a nagy magyar vidéki mutyizás szimbolikus alakja. Vidéken még most is érdemes pártkarrierbe fektetni. Én is ezen töröm amúgy a fejem. Nem is kistérségben, de jó messze a Kossuth tértől. Aranybánya!! Pedig valszeg csak a jéghegy csúcsát látom...

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.02.27. 22:40:54

Hogyan is volt? kiment a függöny elé, fél kezével fogta, kapaszkodott bele, ahogy mindig is szokott, és csak annyit mondott:
- Nahát!

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.03.02. 10:21:05

A különös, hogy Zuschlag nem említette meg azt a vállakozói kört, amely kiemelte őt, futtatta és ezért cserébe Zuschlagtól kapcsolatokat kapott, hogy állami és önkormányzati megrendelésekhez, támogatásokhoz jusson. Zuschlag a felszínen van, de valójában nem csak ő a hunyó.
süti beállítások módosítása