Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Széles Gáborék felkészültek Kárpátalja visszavételére

2014.03.02. 13:44 Földes András

Az ukrajnai helyzet feszültségét mutatja, hogy új szintre tudta emelni az Echo tévé kommentárjait. Széles Gábor csatornája felhívja minden magyar állampolgár figyelmét, hogy készüljön fel a Trianoni határok visszaállítására. Szaniszló Ferenc rámutatott, hogy:

"Magyarországnak fel kell készülnie arra, hogy akarja, nem akarja, vissza kell fogadnia Kárpátalját. Legalábbis annak magyar többség által lakott, trianoni határ menti részeit. "

A csatorna külpolitikai szakértője már tényként kezeli, hogy Ukrajnának vége, darabokra esik. Meglátásával fényévekre megelőzi a világ minden más szakértőjét, akik még ott tartanak, hogy ami zajlik, háború-e, lesz-e fegyveres konfliktus, és egyáltalán, mi a célja mindezzel Oroszországnak?

Szaniszló intellektuális előnyét jó érzékkel rögtön gyakorlati lépések kidolgozására fordítja. Mik ezek a lépések? Felkészülni a menekültek fogadására? Kidolgozni egy humanitárius segélyprogramot? Élelmiszert, takarókat gyűjteni? Esetleg ötletek a helyzet békés rendezésére? Nem. A világpolitikai elemzés ezen magasságában kit érdekelnek az emberek? Természetesen: Határrevízió!

„Ukrajna széthullása esetén nem tehetünk úgy, mint akinek semmi közük Vereckéhez, Munkácshoz, a Kárpátokhoz”

– mutat rá Szaniszló, majd gyors külpolitikai vágtába kezd, Ukrajnából Brüsszelbe, onnan Szlovákiába, majd Tel-Avivba a Valutaalaphoz. Ne ijedjünk meg, Szaniszló nem veszti el a fonalat. Gondolatmenetének lényege:

  • „Az EU is a népirtó, magyargyilkos Benes dekrétumot támogatja” Tehát EU → magyarellenes
  • „Brüsszel áhított célja, hogy az új ukrajna nacionalista legyen az oroszokkal, lengyelekkel, és a magyarokkal szemben, ám internacionalista a globális pénzügyi háttérhatalom (=tudjuk kik) letéteményesei, az EU, a Nato és a Valutalap iránt.”  Tehát EU  → gyarmatosító
  • „Az oroszok nem kérnek a keleti országokat adósrabszolga piacgazdasággá változtató EU-ból.” Szummaaz oroszok  → a magyarellenesség és a gyarmatosítás ellen harcolnak. → Velünk vannak!

A bizonyítás nem csak azt a nézetet teszi nevetségessé, hogy Oroszország saját gazdasági érdekei miatt terjeszkedik, de azt is, hogy hatalma a szabadságjogok csorbításával, önkényuralommal, diktatórikus eszközök alkalmazásával jár együtt. A Szaniszló-féle levezetés szerint az oroszok a szabadságot hozzák el valójában.

Innentől adekvát, hogy az Echo tévé műsorvezetője katonás, de szerelemtől búgó hangon nyilatkozzon az orosz intervencióról.

"Ha az oroszok felkínálják, hogy visszavegyük, ami a mienk volt sok évszázadon át, vajon mit felelünk? Hogy majd brüsszeli, washingtoni uraink megmondják?"

Nem kell félni a választól, nyugtat meg minket a műsorvezető. „Semmi új nincs abban, hogy államhatárok alakulnak, jól van ez így.” Végül is igaz, volt már egy csomó világháború, aztán tessék, itt vagyunk, épen, egészségesen. Széles Gáborék bebizonyították, hogy a magyaroknak egyetlen lehetőségük van: az orosz intervenció lelkes támogatása. 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr115839488

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.03.02. 15:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása