Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Fiatalok a nemzet várfalain

2009.03.27. 14:52 K. Funky

Na mit kapunk, ha Pozsonyi "Bucó" Ádámot keresztezzük Dolák-Saly Róberttel? Az eredményt pedig a Numanuma-kölyökkel? Hát az internetes szórakoztatásra teremtett keresztény-konzervatív paródiát, azt. A Képviselő Funky blog pedig úgy érzi, meg is találta a különös mutánst.

A szörnyszülött Váralja Szövetség néven fut, és a budapesti Szent Margit gimnázium végletekig lelkes tanulóiból verbuválódott. Közepesen érezzük magunkat rosszul a ténytől, hogy kiskorúak marhaságait vagyunk kénytelenek pellengérre állítani, ám mivel itt a hülyeség és a közéleti szerepvállalás fokozottan súlyos esetével állunk szemben, hajlandóak vagyunk még a pedofília vádjával is együtt élni. Most pedig mindenki indítsa el az alábbi videót, háttérzeneként is kiváló, mi pedig mesélünk tovább.

 

 

Gyakran vádolják a zinternetet meg a büdös blogokat cinizmussal és felesleges szemétkedéssel, amit azonban a HírTV Iskolapélda című műsorában Szabó Anett elkövet, abból maga Tamás Bence Gáspár is igen sokat tanulhatna. Berángatják ezeket a butuska kisgyerekeket a stúdióba, elhitetik velük, hogy komolyan vannak véve, aztán a műsorvezetőnő alig bírja visszagyűrni magába a kibuggyanni akaró vidám röhögést. Közben pedig úgy csavarja ujjai köré a három szerencsétlen kisfiút, hogy már tényleg csak az hiányzik, hogy alaposan megnyaljon egy tollat is. Vajon adás után kigombolkozott, és mindhármuknak megengedte, hogy megfogják a mellét?

A Váralja Szövetség egyébként tipikus fontoskodó kamaszokból áll, a nyilván saját maguk által szerkesztett Wikipedia-oldalukról már tényleg csak az hiányzik, hogy akkor ki mikor felelős a gitt rágásáért. Sajnos a szervezet elnöke nem szerepel a fenti videón, pedig ő még a három beosztottjánál is megnyerőbb jelenség, elavult antiszemita szövegeket például talán ő tud a legjobban felolvasni nyilvánosan az egész országban. Ennek ellenére meg vagyunk győződve, hogy mind a fenti videó, mind maga a Váralja Szövetség fényes jövő előtt áll. Na el is szaladtunk zsinórnyakkendőt vásárolni.

30 komment

Címkék: media hirtv varalja szovetseg szabo anett

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr481029331

Menza Gusztáv 2009.03.27. 15:22:40

Akkor már inkább diszkópatkányok legyenek... azok legalább majd elmennek villanyszerelőnek, és vmi értelmeset csinálnak.

Az ilyenekből lesznek a társadalom felesleges elemei, ha nem változtatnak a gondolkodásukon. Kreativitás nulla. Kaptak pár hívószót a "környezetükből", és azokat ismétlik folyamatosan. Később is ezt fogják csinálni, azt' úgy halnak meg, hogy semmi hasznosat nem tettek.

"officionálisan" lol

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.03.27. 16:19:27

Mindenesetre fájó űrt pótolnak a srácok a fiatalság színes palettáján: cigiző, füvező, deviáns zenét hangosan hallgató, plázákban unatkozó, templomot kerülő, otthon napi 18 órát tévéző, komputerükön fingós videókat és animálpornókat letöltögető kamaszokat már mindenki látott eleget, de ilyen mély hitű, őszinte, komoly, eltökélt, istenfélő fiatalokat ritkábban, én pl. még _sose_, csak beszéltek róla mindenféle egyházfiak és világi megmondóemberek, mintegy példaként állítva amazok elé.

Na persze most, hogy láttuk a helyes mintát, kissé át kéne gondolni, hogy a többit át kell-e akkor nevelni ilyennek, vagy inkább fésüljék szemükbe a hajukat, cigizzenek stb., csak ekkora barmok ne akarjanak lenni.

disfear 2009.03.27. 17:18:47

Vicces, az elnök srác évfolyamtársam volt. Eléggé korán kezdte már akkor is a politikai életet.

Fuh, most tudnék pár dolgot mesélni:D

oolajtoo 2009.03.27. 17:20:33

tizenéveseknek önmaguktól ilyen gondolataik nincsenek. ezek a fiatalok legalább annyira manipuláltak, mint a velük egykorú drogdílerek. jutalomfalatka felmutatva, és dolgoznak ezerrel.

inkább az a kérdés hogy jelen esetben a manipulátor(tanár/nevelő) valóban jót tesz e ezekkel a fiatalokkal?
ez nem önindentitást ad nekik, hanem valami mást. nem maguktól gondolkodnak, de erre legkésöbb az eltés egyetemi diplomával a kezükben rájönnek.

mangorlo 2009.03.27. 18:50:21

meglátjátok 20 év múlva ők lesznek az első vonal egy (két hár) parlamenti pártban

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2009.03.27. 19:22:12

Viszont ha Szabó Anett csak a kölyökképű ősmagyaroknak vetkőzik, akkor mindjárt előkeresem a kokárdámat és elkezdek zsidózni! :)
(azaz: blokkolnám)

annacsek 2009.03.27. 19:26:17

Szabó Anettről kiderült, hogy tényleg jó nő. A raccsolók nem zavarták a mű élvezetét.

Roth Mano 2009.03.27. 19:27:13

"sajnos lassan lejár a műsoridő, pedig hajnalig el tudnálak titeket hallgatni (szempillát rebegtet)"

Csodálatos Világ 2009.03.27. 19:38:57

A közhelyek világbajnokságán pontszerző helyen zárnának.

Amúgy túrázás közben tényleg meg lehet váltani ezt a Csodálatos Világot.
:-)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.03.27. 21:24:13

Lovász Ádám, az évtized Habsburg-imitátora. Zseniális. :D

Leskelődő 2009.03.27. 22:37:23

00:56-nál egy felháborítóan hosszú hajú fiatalember látható. Azonnal vágassa le! >:(

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2009.03.28. 00:06:54

Engem sokkolt a videó! :)

Ha tudnám, hogy olyan lesz a gyerekem, mint ezek, akkor nem dugnék többet. :)

RustySpoon (törölt) 2009.03.28. 00:45:06

Röhöghettek a Habsburg imitátoron (aláírom, lol szegény), de a Feriről is van egy ilyen szemüveges video '89ből.. kepviselofunky.blog.hu/2009/02/17/tiz_erdekes_adat_a_89_es_gyurcsanyrol

Borítékolom, hogy 15 éven belül miniszterelnök lesz a srác. Na jó, ha időközben rajtakapják, hogy füvet árul a koleszban, akkor lehet, hogy csak a HÖK elnökségig viszi.. :)

funfun 2009.03.28. 06:57:46

Szerencsétlen gyerekek, tényleg elhiszik magukról, hogy komoly, önálló dolgokat mondanak. Tisztára felnőttnek érzik magukat, azt a mintát másolják, amit a tévében látnak. Gondolom, a családi minta is hasonló.
Azért jó volt hallani, hogy a tanári kar mintegy 10%-a látja, mekkora baromság ez az egész.
A raccsolós mehetne a Heti hetesbe Tudálékos Teddy helyére, raccsol is, okoskodik is.
Talán ha Anett néni bevezetné őket a nemiség rejtelmeibe, mindjárt más szellemiség iránt érdeklődnének... Vagy valami korukbeli diszkós csajszi nunust villantana nekik, rögtön ráéreznének, kamaszoknak mivel kellene inkább foglalkozni.

cudarfi 2009.03.28. 08:12:59

@mangorlo: A jójisten mentsen meg attól, hogy ezen hejde ifjak a politikába is bekerüljenek. Bár mondják, hogy vannak dolgok, amik nem váltaoznak.... Fel lehetne adni egy hirdetést a jobpiloton: politikus kerestetik! Feltételek:
- ambíciózus, extrovertált személyiség - - közhelyek skandálása
- devianciáns személyiség, torz önképpel
Előny:
- horódszónok ősök, vagy több éves gyakorlat

Dr Kangörény 2009.03.28. 08:15:32

Istenem! 25 éve még KISZ titkárok lettek volna és űgy beszéltek volna hülyeséget.

Shore 2009.03.28. 08:31:02

A Váralja Szövetség egy elég speciális csajozási stratégia. A fiúk egy niche-piacra akarnak betörni, csak sajnos az itt learatható siker (a csajok) elég silány. Mindenesetre még mindig jobb, mint a semmi, amire a fiúk enélkül jutnának. (Bár Szabó Anett szempilla rebegtetése kicsit elbizonytalanít az eredmény "silányságát" illetően.)

napazapa 2009.03.28. 09:31:36

az "értékek"... jajjnekem.Mik a ló***zok azok az értékek? Ja hogy a erkölcs mint olyan. Milyen erkölcs? jó, rossz, közepesen átsütött? Én személyszerint a flambírozott erkölcsöt ajánlom, de ne vessük meg az egyéb, ízlésesn tálalt értékeket sem.

Benedx 2009.03.28. 10:01:13

Ennyit ragozni a semmit... de a néni valóban kellemes :)

ORGASMUSFORSCHER 2009.03.28. 10:01:57

Király!!!!!

Amúgy Sz.A annyira nem tűnik jó nőnek, hogy miért akar röhögni állandóan, az jó kérdés....

Minden téma, amit a gimnazisták felhoztak nagyon aktuális s ha a többség így gondolkodna, talán egyszer meg lehetne állítani az ország szétbarmolását...

Csak egy példa, ami jól jellemzi a hazai állapotokat, s a műsorban is elhangzott: műemlékvédelem, budai Vár, Dísz tér... 1945 óta nem tudta ennek a fasza országnak/fővárosnak a vezetése rendbetenni az egykori hadügyminisztérium épületét + környékét... 1 db épületet....

Persze jó buli a főváros elpusztítása, hiszen egyesek jól meggazdagodtak.... s a VII. kerületi polg.mester + gazd.biz.alelnök lebukása csak a jéghegy csúcsa, az igazán nagyok sosem buknak le...

Én nem mondom, hogy Nyugaton minden fasza, vagy a gazdag Keleten, de vannak bizonyos határok, amiket nem lehet csak úgy átlépni a politikusoknak... erre egy demokratikus berendezkedésű országban oda lehet figyelni... s ehhez ilyen érdeklődésű emberek kellenek... 1 év s ezek a gimnazisták választhatnak.... s megérdemlik ezt a lehetőséget... szemben azzal a sok idiótával, aki hagyja magát pár ezer forinttal lefizetni (lásd vonatkozó index-es videók, ha valaki bizonyítékra vágyik) s ezzel szépen hozzájárul a saját maga szar helyzetének konzerválásához, mert a baloldal sosem fogja a valós piacgazdaságot megteremteni... nekik elég a hitelt felvenni s abból fenntartani az országot... a Habsburgimitátor nem mondott hülyeséget azzal, hogy alternatív gazdasági megoldást emlegetett a gazdaságban, mert ha továbbra is ilyen nagy maradt a külföldi tőke befolyása Mo-on, nem lesz érdemi változás... miért lenne ez a külföld érdeke, jól járnak a tőlük felvett sok hitellel, mivel sajnos rendesen törlesztünk....

1000 bocs, túl sokat írtam....

Transylvanianmixedgrill 2009.03.28. 10:45:54

Valahogy véletlenül kapcsoltam erre a műsorra a tévében, és azt hittem, hogy valami paródia. A modorosság, a tévéből koppintott ülőpóz, ahogy szinte beledőlnek a kamerába, a komolyságot mímelő kézmozdulatok, olcsó öltönyök, a szándékosan mélyített hanghordozás, mint valami politikai paródia.
Eszerint ezek láthatóan szellemi fogyatékos ifjak komolyan gondolják. De még mindig szomorúbb, hogy vannak akik komolyan veszik őket...

veny 2009.03.28. 11:01:33

Basszus, ezekből jó politikus lesz, nekiálltak máris minden csatornán hazudozni...

A Wikipedia "Bikás-domb" szócikkében, amit jól láthatóan kizárólag azért hoztak létre, hogy bejegyezhessék a történetébe a saját "alkotmányozó" gyűlésüket, az 1981-ben felállított szobrot 1994-esnek mondják, a szobrász és a mű címe említése nélkül.

Javítottam a szócikket, hátha úgy marad... :)

Nem szeretnék olyan érték lenni, amit ilyen körültekintően okos lelkesgimnazisták óvnak...

Világmegváltás 17 évesen, az tök rendben van, én is törtem rajta a fejem, de se nem alkotmányozógyűltem, se nem alelnökösködtem, és pláne nem lettem Iskolapélda. Mekkora torz hülyék lesznek, ha így maradnak, jesszusom...

DaySleeper 2009.03.28. 11:06:20

Szerintem nem volt semmi olyasmi a műsorvezetőnő viselkedésében, mint amit kifogásol a bejegyzés.
Leginkább a cikkíró szexuális fantáziáját vélem felfedezni benne, miszerint szívesen eljátszogatna Anett cickóival.

A szövetség nevetséges és fontoskodó, elhibázott lépés volt őket meghívni. Egy mínusz pont a Hírtvnek...

Jaguar 2009.03.28. 14:08:52

Minden tiszteletem Szabó Anetté, hogy nem kezdett el nyerítve és abbahagyhatatlanul röhögni ezeken a pöcsikéken. Néha azért rezgett a léc. pl. 7:02-nél "Igen?..."

Ja. Blokkolnám

tasslehoff 2009.03.28. 17:20:08

Elolvastam a honlapjukon az akciótervet. Megrémültem. ... elvakult vallásosság...ööööszcientológiai befolyásoltság?....ősmagyarkodás...tánc-és illemtanórák jólfésűlteknek...rasszista felhangok... Te jó ég: ezek vén nagymagyar keresztény őrültek, akik kiskölykök mögé bújva támadnak! Vagy csak én vagyok paranoiás?

reveszandi 2009.03.28. 18:00:13

Közgazdaságtanból, gazdálkodástanból, pénzügyekből, tulajdonjogból és az alkotmányból még sokat kell tanulniuk.
A 13-14 perc körül elhangzott, hogy a gazdasági válság kezelésének új paradigmája, alternatív gazdaságszervezési módja, ha a Magyar Nép alulról szerveződve kezébe veszi a hatalmat, a termelést, megszervezi a munkakörét és munkáját, valamint a szervezési feladatokat, de a tulajdont sem bízzák az elitekre. Ha emlékeim nem csalnak, ezt úgy hívják, hogy államosítás. Amennyiben a halálbüntetést is visszaállítják, isten bizony rájuk szavazok tíz év múlva.

smartees123 2009.03.29. 22:34:39

egyszerűen csúcs, már rég nem röhögtem ilyen jót. ajánlani fogom, mindenkinek, hogy ha sok a stressz nézze meg ezt a videót lazításképpen. szegény Lovász Ádámot akkor sem lehetne komolyan venni, ha lenne értelme annak amit mond, de I.Q. tekintetében úgy érzem holtverseny van.

Reynald 2009.03.30. 00:00:49

www.theadvocates.org/quizp/index.html
Kitöltöttem a nevükben a híres kvízt.
Hát, rohadtul nem konzervatívok a srácok, hanem etatista lúzerek.

Bereczki Zoltán · http://miskolcblog.blogspot.hu/ 2009.03.30. 15:08:54

Végre beugrott, mire emlékeztet ez a videó:
"Fáskertiné zümmögve fölrepül,
s rendületlenül kering a transzparens körül.
Fent veszi át férjétől a szót:
"Ifjú dolgozók,
egyem a gyönge húsotok!"
www.cseh-tamas.hu/index.php?menuid=mh_2&itemid=mh_2_1&contentid=s_l1d15
süti beállítások módosítása