Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Őrületes sajtóközlemények: Utcákon, járműveken

2009.05.12. 19:56 K. Funky

A Képviselő Funky elkötelezett híve a békés egymás mellett élésnek, és őszintén támogat minden olyan kezdeményezést, amely tesz azért, hogy egyes választópolgárok ne verjék szét más választópolgárok fejét. Kisbaltával. Olyanról viszont még isten bizony nem hallottunk, hogy valakit szabadelvűségért fejbe kólintsanak a villamoson. Demszky "The Grin" Gábor azonban sokkal éberebb nálunk.

Tisztelt Budapesti Polgárok!

A Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom demonstrációt szervez május 16-án délutánra a Szent István parkba a rasszista gyűlöletkeltés és erőszak ellen. A megmozdulást teljes szívemből támogatom.

Az utóbbi időben mindennapossá vált a gyűlöletre uszítás, zsidó vagy cigány származásúnak sejtett vagy szabadelvűen gondolkodó emberek nyílt fenyegetése utcákon, járműveken. A gyűlöletbeszéd rendszeresen erőszakba fordul át, romákat lőnek le orvul, köztük gyerekeket.

Budapest – egy, a városra katasztrófát zúdító rövid történelmi időszak kivételével – mindig a tolerancia városa volt. Ennek köszönhetően lett virágzó metropolis.

Arra kérem a budapestieket, hogy e hagyomány szellemében mennél nagyobb számban menjenek el a szombati antirasszista nagygyűlésre! Mondjuk nemet polgártársaink származásuk, bőrszínük, gondolkodásuk vagy másságuk miatti fizikai fenyegetettségére, a megfélemlítésre, a gyűlöletkeltésre!

Fejezzük ki a gyűlésen való részvételünkkel, hogy az európai és demokratikus módon gondolkodók, az emberi jogokat tiszteletben tartók vannak többségben a fővárosban.

Demszky Gábor
főpolgármester

9 komment

Címkék: demszky gabor orult sajto

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr871117840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.05.13. 08:19:12

"Olyanról viszont még isten bizony nem hallottunk, hogy valakit szabadelvűségért fejbe kólintsanak a villamoson."

Olyat viszont már többször tapasztaltam, hogy milyen gyűlölködő pillantásokat és megjegyzéseket kaphat az, aki mondjuk egy Népszabóval, 168 órával vagy Naranccsal száll fel egy buszra, villamosra. Tettlegességet nem láttam, az tény, de hogy nem álltak messze tőle, az is biztos...

Lord_Cica (törölt) 2009.05.13. 14:39:32

Elég necces alakok alkotják manapság az egyenlőség ügyeletes testvériségét.
Az egy dolog, hogy a többségük verseket ír és egyéb hasztalan rémtetteket művel, de nem ez a fő probléma.
A fő gond az, hogy vakok. Csak azt hajlandók látni, ami fizikai formát ölt. Számukra nem létezik diszkrimináció, csak akkor ha nagy darab kigyúrt kopaszok taposnak cigány/zsidó gyerekeket. Pedig így elhitetik az emberekkel, hogy minden oké odabennt, és csak az erőszakos tettek számítanak cikinek, az nem ha más közös téma nincs is a kollégákkal, mint a tolvaj zsidók.
Ez igaz rájuk is. A második fő probléma a széthúzás, ezért épült le az Összefogás Mozgalom is. Ez a széthúzás szintén a vakságukban gyökerezik. A legapróbb hülyeség miatt is képesek egymásnak esni.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.05.13. 14:51:19

Fedor! 2002 körül ugyanezt éreztem Nemzettel a kezemben. Azóta csak Extra Bizzart olvasok villamoson.

szpal 2009.05.13. 15:03:32

Gondolom, Demszky a nyilas uralomra gondolt, és megfeledkezett a 19-es bolsevik uralomról.

patomio 2009.05.13. 15:27:57

traktorral lehet menni?

Bladecatcher 2009.05.13. 16:11:03

@Fedor: 168 órával mutatkozni olyan, mintha Kun Béla For President pólóban mászkálnál.

Old Syg 2009.05.13. 23:15:26

Szombat délután? Gyerekek, ezt elcseszték. Én mindenképp női kézilabda BL-döntőt fogok nézni :)

zsoltinkamiértfoglalt? · http://www.youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw 2009.05.18. 18:10:39

szerintem most már van ilyen:
http://index.hu/bulvar/2009/05/18/egy_villamosvezetot_is_megvertek_vasarnap/

süti beállítások módosítása