Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félisten, pajszerral

2009.06.04. 15:29 K. Funky

Azt már a Képviselő Funky is leszögezte, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar politika szórakoztatóbb szereplői közé tartozik. A világ egyetlen embere, aki Deutsch Tamás stílusát véli követendő példának most viszont egy kicsit talán tágan értelmezte a szórakoztatás fogalmát.

Régóta kering szerkesztőségről szerkesztőségre néhány kihallgatási jegyzőkönyv, amelyek a polgármester urat, hogy is mondjuk kedvesen, nem igazán jó fényben tüntették fel. Szerencsére van egy lokálpatrióta hírportál, amely az engesztelhetetlen gyűlöletet képes valós újságírói munkával kombinálni, és így végre kibukott a nyilvánosság elé az, amiről  eddig csak újságírók suttogtak maguk közt.

A Szeretgom ugyanis interjút készített Kui Rózsával, Meggyes Tamás polgármester feleségével. Nem akarunk minden poént lelőni, mert érdemes az egészet elolvasni. Ritkán bukik ki ilyen látványosan, hogy Magyarországon milyen emberekből lesznek politikusok. Legyen annyi elég ínycsiklandozásnak, hogy van benne, szex, erőszak és pénz is. És itt van az öt kedvenc részletünk is:

Bár volt a férjemnek egy olyan mondata néhány évvel ezelőtt, amit rajtam kívül még legalább négyen hallottak, hogy ő egy félisten.

Tamás szinte nyíltan felvállalta kapcsolatát szeretőjével, aki nem mellesleg férjezett asszony és a férjem beosztottja.

Akkor mondta nekem, hogy őt akkor este ismét bántalmazta a Meggyes, és közben, hogy ne legyen zaj, egy párnát nyomott az arcára. Mondta a Rózsa, hogy neki halálfélelme volt, azt hitte, hogy meg fog fulladni, meg fog halni.

Ez az egész azért durva, mert Meggyes Tamás mindezt a gyerekek előtt teszi.

Soha nem gondoltam volna, hogy a férjem pajszerral fog betörni közös otthonunkba.

32 komment · 4 trackback

Címkék: videk power meggyes tamas

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr171163517

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meggyes a hibás 2009.07.02. 12:11:06

Az első feleség sem úszta meg Meggyest"Én ma találkoztam Meggyes Tamás első feleségével. Szóba került az asszonyverés története is. A hölgy elismerte, hogy neki sem volt éppenséggel könnyű az élete Meggyes Tamás mellett. Elmesélte, hogy nem egyszer f…

Trackback: Fideszfigyelő 2009.06.04. 21:40:30

A KDNP felfedezi a technikátOrbán Viktor esztergomi kijelentése nemcsak Steinmeir német külügyminisztert töltötte el aggodalommal, hanem erősítette a szlovák nacionalistákat. Ha ők nagyobb számban mennek el, az gyengíti a Magyar Koalíció Pártjának szerepl…

Trackback: Fideszfigyelő 2009.06.04. 21:05:37

Csonka TrianonA Fidesz elkezdte bemutatni EP-képviselőjelöltjeit, ami dicséretes dolog. A pár perces videókban sok a vágás, hogy érdekesebbek legyenek. A legfőbb érdekesség persze Deutsch Für Tamás volt. Deutsch a konzervatív Casanova, 90-ben az (akkor mé…

Trackback: Meggyes a hibás 2009.06.04. 18:56:29

...elment a Tescoba, és ott vett egy feszítővasat... Ön is pajszerrel jut be saját lakásába? Ha nem, akkor a királyváros polgármesteri székéről ne is álmodozzon!A szeretgom.hu interjút készített Kui Rózsával, Meggyes Tamás polgármester…

Herlock Sholmes 2009.06.04. 18:04:28

A másik nagy Fideszes macsó Lengyel mellett.

GatyaPityu 2009.06.04. 18:14:50

Én nem vagyok esztergomi, így igazán nem is vagyok képben, de elképzelhetőnek tartom azt is, hogy az asszony sem véletlenül nyilatkozta azokat a dolgokat, amiket mondott... Különösen így az EP. választás küszöbén, ugye. Nyilvánvalóan lehet, sőt inkább biztos hogy van valóságtartalma az elhangzottaknak, és éppen ez a legnagyobb baj az ilyen fél igazságokkal, hogy sosem lehet tudni, melyik fele igaz és melyik fele csúsztatás, hazugság. Tény, hogy Meggyes körül elég sok a botrány - még így Budapestről nézve is - ez is ilyen Lengyel-féle alak lehet. A Fidesz-nek jobban meg kellene válogatni az embereit!

ekkerjoz 2009.06.04. 18:22:23

Hát, Lengyel Zolit nehéz felülmúlni, de az igyekezet figyelemreméltó.
Fogunk még hallani a félistenről.
Remélem.

EMU 2009.06.04. 19:17:33

"Az elmúlt két-három hónapban a hagyományos polgári értékeket, a család, a haza, a nemzet, a munka, a biztonság és az összetartozás értékeit súlyos provokációk érték, és ez sok embert megerősít abban, hogy a polgári erőket, köztük a Fideszt támogassák - jelentette ki Orbán Viktor."

Ajtony 2009.06.04. 19:35:36

Sziasztok!
Egyszer már Orbánról is kerengtek asszonyverő rémtörténetek - természetesen nem volt igaz. Kósáról egy bulvárlap azt állította, hogy a debreceni pályaudvar előtt cumiztatott két kokottal (nem is eggyel!) - ez sem jött be. Meggyesnek néhány hónapja felgyújtották az autóját és a házát. Most az a sláger, hogy veri a nejét. Ezt az egészet - most eu voksolás előtt - inkább gondolom valamiféle lejárató kampánynak.
Mindössze egy névtelen blogon megjelent, állítólagos "jegyzőkönyv-részlet" szövege igazolja.

Jacques Ucca (törölt) 2009.06.04. 19:56:29

Elsősorban Ember, csak másodsorban a Haza szolgálatában álló közszolga..

Bejó Gábor · http://szeretgom.hu/blog/bejo 2009.06.04. 20:15:20

@Ajtony: Egy igazán apró dologról feledkeztél meg: a felesége is igazolja, aki "első kézből" tapasztalhatta meg mindezt.

Blogger Géza 2009.06.04. 20:26:33

A frissen szakított exfeleségek gyerekelhelyezési harc közben tett nyilatkozatait azért erős forráskritikával kell kezelni. Nekem erről az állítólagos asszonyverő Demszky jut eszembe, ott se derült ki soha, mi is történt valójában.

Ez a mondat valóban talányos:

"Soha nem gondoltam volna, hogy a férjem pajszerral fog betörni közös otthonunkba. " Valószínűleg ő se azt, hogy kizárják az othonából. Gondolom, nem jószántából vette a pajszert.

W Joe 2009.06.04. 20:42:21

Nem tudom, hogy igazak-e ezek, de nem értem miért lenne meglepő, hogy ilyen egy magyar politikus.

Igazából az lenne meglepő, ha bármelyik politikusról kiderülne, hogy tisztességes, becsületes ember. Sajna a legtöbb politikusunknak a a parlament vagy a városháza helyett inkább börtönben kéne ülnie.

szobatars 2009.06.04. 20:53:10

Gondolom, ha most pl. a Jobbik színeiben indulnék az EU választásokon, akkor cikkek jelennének meg rólam, hogy verem az asszonyt, macskákat kínzok és talán még embert is öltem.

...truckdriver. 2009.06.04. 21:35:55

Azt beszélik hogy a házát is ő gyújtatatta fell az asszonyka miatt, mert ő pedig a férj sofőrét pénzelte, hogy miért azt nem tudom.

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.06.04. 21:59:03

Kellene már egy naaagy szippantós autó ebben az országban a sok szart összeszedni..

bAnál Amál 2009.06.04. 22:14:31

@Wita.hu Joe: Szívemből szóltál Pajtás!

bAnál Amál 2009.06.04. 22:15:37

@szobatars: Miért nem igaz? Magyarázd ki!

pg2 2009.06.04. 22:19:16

@Atro: @Ajtony: @Blogger Géza: @szobatars: Üdvözlendő ez a mértéktartó óvatosság, hogy nem ültök fel mindenféle pletykának, praktikának. A legjobb ellenszer, ha tájékozódtok -- vagy inkább ne vélekedjetek olyasmiről, amihez lövésetek sincs. A városi maszop, ha emlékeztek rá, az (üzlettársak által) felgyújtott autó után csak annyi kommentet fűzött hozzá, hogy a legjobb reklám, így nekik már kampányolni sem kell. Apró plusz, hogy a szeretgom is fityeszes emberek munkája, mégsem őket erősítette meg az egy személyű pártvezetés (pedig sokáig tartózkodott ovi a díszpolgári címtől)...

tibi1958 2009.06.04. 22:46:28

Én is ismerem ezt az embert.Fidesz szavazó vagyok de a véleményem az hogy a polgármester nagyon bunkó. Réges régen csináltam egy szobrot vagyis rekonstruáltam Esztergomban állitották fel Sisy portréja/ Erzsébet királyné //Az avatáson a fotósok mondták hogy az alkotóval és az akkor még helyettes vagy nagyon új polgármesterrel készüljön egy pár kép. A bunkó olyan stilusban utasitotta el hogy sértő volt. Na tehát már kb 10 éve is ilyen paraszt volt. Horvath Tibor szobrász m.

wipera 2009.06.04. 22:51:46

hogy éppen a kampányhajrában kerül elő az index főlapjára, illetőleg e blogba a téma, az némileg rontja az oknyomozó szemfüles riport képét, sokkal inkább valamiféle lejárató gusztustalanságmak látszik a vájtfülűbb olvasó számára...mint ahogyan bizonyára az is...
természetesen nem szent az inkriminált személy, mégkevésbé "félisten", ámbátor nem lenne érdektelen megismerni azon körülmények pasztellszíneit is, amikor pajszerhez kellett folyamodnia saját lakásába való megtérése végett...miután kizáratott...vajon hogyan is, miért is volt pontosan..? egy házasság sokféle lehet, egy meglehetősen hajszolt, vagy inkább inkább üldözött közéleti személy számára talán még nagyobb a teher...meglehet, hogy el-el szakad a cérna.. ott ahol a legvékonyabb... M.T. az utóbbi években folyamatosan perek és feljelentések, ügyészségi és rendőrségi meghallgatások pergőtüzében éli, és dolgozza mindennapjait, melyeknek forrása az amúgy meglehetősen tehetségtelen helyi coclib politikai szellemi műhely...eleddig nem ismert egyetlen eredményes támadás sem, az évekig tartó kihallgatások, tárgyalások (zaklatás) végén rendre felmentő ítéletek születnek minden vádpontokban...de hát addig is ugye folynak az eljárások, örlődnek az idegek...ehhez persze hozzátartozik egy meglehetősen kemény, hogynemondjam esetenként túlzó elvárásokat támasztó, kellő hatalommal felruházott személy..., aki nem rest élni potenciáljával, melyek aztán persze mindenféle vonatkozásban vannak sérültjei, vagy vesztesei is...
szóval legyen az olvasó kissé szkeptikus a bunkókorruptvaddisznópolitikusokédesjóanyukáját gondolatmenet ügyben..

pg2 2009.06.04. 23:21:23

@wipera: Nem annyira a címlaposság a gusztustalan, mint inkább Meggyes regnálása. Egyébként nem első ízben kerül címlapra, és nem is csak az indexen. De nyilván lejárató kampányt olyan ember ellen kell folytatni, aki egyébként _nem_ szerepel a listán, nem tétel az aktuális nyomulásban.
Lengyelről mi a véleményed?

^Clown (törölt) · http://logout.hu/blog/clown_2/index.html 2009.06.05. 00:26:12

Ez a Meggyes messzeföldön hírhedt az aljas dolgairól, dettó, mint a Molnár Gyula az MSZP-ben. Fenntartásokkal kell kezelni azokat a dolgokat, amiket az asszony állít, de már az is bőven elég lenne, ha csak a fele is igaz a történetnek.

simple_io 2009.06.05. 00:43:07

@Bejo: Meggyes Tamás, ha van esze akkor nem az Ud zrt.-t küldi rá a feleségére, hanem szépen kicsinálja idegileg, aztán rá lehet fogni, hogy ez a nő is olyan mint Delhus Gjon exneje. Nem beszámítható.

átlátó 2009.06.05. 03:01:20

Nem lehet, hogy fordítva van? Hogy az asszony veri neki?

Cselo 2009.06.05. 04:34:34

Milyen érdekes. Pont az EP szavazás előtt 3 nappal kerülnek elő ilyen zaftos kis sztorik FIDESZ politikuskról, miközben a ballib médiák mélyen hallgatnak a maszopos és szadeszes képviselők börtönügyeiről.

bárisnya 2009.06.05. 08:50:54

Nem tudom, miért nem lehet elhinni, hogy a jobb/bal kiosztású egytetű bagázs tagjai között nincsenek ugyanolyan arányban zsebnapóleon, autokrata, erőszakos, beképzelt, nagyképű bunkók, mint a "nép" egyszerű tagjai között?
Kedves polgártársak, valaki attól már nem lehet egy szemétláda, verekedő, ganaj férj, mert jobbos/balos politikus? Sőt, sztem esetükben csak összeadódik és hatványozódik a tetűség.
Egyébként mi lehet az oka annak, hogy Magyarországon TABU a képviselők/polgármesterek szexuális/családi viselkedése? Kapásból eszünkbe jut legalább 3-4 honatya, aki összevissza potyogtatja a magját, ők a világ boldogabbik felén már tizenévek óta nem papolhatnának a családi értékekről... És azt is megírhatná legalább a bulvár, kik járnak Ausztriába pszichiátriai kezelésre.

Agica_ 2009.06.05. 09:34:09

Meggyes Tamás az esztergomi alvilág egyik legnagyobb embere volt, lehet még mindig az. A helyi kocsmában még drogkereskedésről szóló hírek is voltak róla. A felesége bántalmazásáról hosszú évek óta beszélnek a városban. Korrupt patkány, aki kis híjján Esztergom egyik legnevesebb gimijét is tönkretette, meghurcolta. Az esztergomi élményfürdőre kapott támogatás jó részével nem tudott elszámolni. Olyan ember, akit még a jobb oldal is szívből gyűlöl... Higgyetek az asszonynak... most az egyszer...

kadarpolgarsagotneketek! 2009.06.05. 09:57:37

Persze, nehéz elhinni normális konzervítoknak, hogy vannak bunkó pszihopaták nálunk is, de sajna ez van. Abban reménykedhetünk, hogy nálunk talán kevesebb, mint a szociknál, meg talán, működik egy minimális erkölcsi érzék még Orbánékban. Ott Esztergomban sokan tudják, mi van ezzel a fiúval. Az asszony most kipakolt. Nem kell szépíteni, tényleg gáz van. Ez az ember már az egyháznak is nekiment a bazilika alatti pince projekt megfúrásával, aztán jobb belátásra bírták. Most nem győzi kompenzálin azt a tahóságot, amit akkor tett, amikor változtatási tilalmat szavzatatott meg a mamelukjaival az egyházi fejlesztés megtorpedózására. És ezt sajnos a vezők is tudják, a magánéleti zűrjeivek együtt. A vezetői meg védik, nem akarják megpiszkálni az ügyeit. Ez a fiú éppen most szavaztatja meg Gyurcsány Új tulajdonosi programját Esztergomban. Ami ott van, az a kádár rendszer folytatása, narancsban.

xboxer 2009.06.05. 10:11:59

Nyilván egy agresszív barom a csávó, de mivel ezt és a Morvais ügyet is egynapon tálalja az index - az EP választások előtt 2 nappal - kissé kilóg a lóláb....

xboxer 2009.06.05. 10:16:47

hogy néz ki már ez a csávó? LOL

mmen 2009.06.05. 10:45:40

Nincs szüksége Magyarországnak olyan politikusokra, akik ilyen aljas módon bánnak a szeretteikkel. Civilizált országokban ennek a tizedéért is lemondatták volna a figurát.

herodes · http://www.gamblers.hu 2009.06.05. 11:04:05

kicsit talán túlértékelitek az időzítést. milyen kampány? ki nem szarja le az EU parlamenti választás kontextusában az esztergomi fideszes polgármestert?
nem nagyon hinném, hogy a választás végeredményének a szempontjából ennek az embernek a magánéleti gusztustalanságai olyan relevanciával bírnának, mint amit itt néhány összeesküvés-elmélet gyártó feltételez.

mmen 2009.06.05. 11:06:10

Nézzétek meg a csávót a wikipépdián, egy ritka gusztustalan dagadt pöcs. Nem is értem, ez a csinos asszonyka miért nem hagyja a faszba?

nina2000 2009.06.05. 11:33:56

Én mindenhol hangoztatom, hogy félisten vagyok.....ha a gyógyszerem is beveszem akkor teljesen istenné inkarnálodom ....amúgy van pajszerem is .......és a swinger clubban játszunk "párnásat" ...most akkor perverz polgi vagyok :))))
süti beállítások módosítása