Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kiss Péter a legszerényebb képviselőjelölt

2014.01.20. 21:08 K. Funky

Íme Kiss Péter gépészmérnök, az MSZP képviselőjelöltje. Ha a szórólap olvasóinak esetleg ismerős az arca, az nem véletlen, hiszen már találkozhattak vele különböző rendezvényeken, esetleg fogadóórákon:

A változás elkezdődött-page-001.jpg

Kiss Péter ezzel a bemutatkozással elnyerte a legszerényebb képviselőjelölt díját, olyannyira dicséretes önuralmat tanúsított életrajza összeállításakor. No nem arra gondolunk, hogy a budapesti KISZ-elsőtitkárságot vagy az MSZMP-KB-tagságot kellett volna fölemlegetni, de a több mint 20 éves képviselői karriert két szóban elintézni már-már zavarba ejtő visszafogottságra vall. Idézzük is fel, egyebek mellett mit tett le Kiss Péter a parlamenti asztalra!

Volt:

  • munkaügyi miniszter
  • frakcióvezető-helyettes
  • az MSZP ügyvezető alelnöke
  • foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter
  • a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter
  • miniszterelnök-jelölt (!!!)
  • szociális és munkaügyi miniszter
  • társadalompolitikai koordinációért felelős tárca nélküli miniszter, egyben miniszterelnök-helyettes

Mindezt négy különböző kormányban! Egy egyszerű gépészmérnök! Ha ez nem karrier, akkor semmi, nem értjük, miért kell ezekről a sikerekről hallgatni??!?

Szólj hozzá!

Címkék: kampány mszp kiss péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr525772531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása