Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Negatív kampány a Fidesz ellen

2010.09.24. 11:03 akiraly

 A Fidesz kampányplakátjainak szín- és formavilágát, valamint tipográfiáját idéző, de negatív tartalmú plakátokra figyelt fel egy olvasónk a VI. kerületben. A plakáton az "Új korszak? EUR: 340 Ft, CHF: 250 Ft, Ez kell?" felirat alatt a Fidesz logója helyén a Fizess felirat látható.

02

Olvasónk tájékoztatása szerint a plakátok Budapest több részén is felbukkantak. Az egyik lefényképezett plakátot a VI. kerületi fideszes polgármesterjelölt, Hassay Zsófia hirdetésére ragasztották rá.

telről2010szept 039

"Nem tudom és nem hiszem" - felelte Török Zsolt, az MSZP szóvivője, akitől az iránt érdeklődtünk, hogy lehet-e köze a szocialistáknak a negatív kampányhoz. Ugyanakkor megígérte, hogy még tájékozódik az ügyben.

A negatív kampány - amiről minden párt el szokott határolódni, bár szerény véleményünk szerint mindig is a választások legszórakoztatóbb részét képzi - amúgy nem csak a Fideszt sújtja. Menczinger Tibor, Budakeszi független polgármesterjelöltje az MTI-hez eljuttatott közleményében számolt be róla, hogy szerdáról csütörtökre virradó éjszaka 50 hirdetésére ismeretlenek "MSZP, Gyurcsány Ferenc ajánlásával" feliratú plakátokat ragasztottak. Budakeszin az MSZP nem indít saját polgármesterjelöltet, de hivatalosan nem is támogatja egyik indulót sem.

Szegeden Botka László óriásplakátjaira ragasztottak ismeretlenek az MSZP logóját hiányló feliratokat - bár az óriásplakátok sarkában a szegfű és az MSZP felirat is látható.

komment

Címkék: fidesz negatív kampány vi kerület önkormányzati választások 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr212319875
süti beállítások módosítása