Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán Viktor a nagykanizsai civileknek kampányol

2010.10.01. 12:12 joobs

- Jó napot. Kérem, mutatkozzon be.
- Orbán Viktor vagyok.
- Elmegy szavazni?
- Igen. A Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesületet fogom támogatni.

Ez a politikai hirdetés az elmúlt napokban többször is elhangzott a kanizsai kereskedelmi rádióban. Az utcai riport előtt bemondják, hogy választási hirdetés következik, majd a 30 év körüli, nagykanizsai mérnök beszél, akit történetesen tényleg Orbán Viktornak hívnak. A hangja egyáltalán nem hasonlít a kormányfőéhez.

A választási hirdetés miatt a helyi Fidesz a területi választási bizottsághoz fordult, mert etikátlannak tartották, hogy a miniszterelnök nevével éltek vissza. A választási bizottság sem díjazta a nagykanizsai civilek kreativitását, mert megtiltotta a hirdetés sugárzását. Próbáltuk elérni Nagykanizsán Orbán Viktort, de száma a nyilvános telefonkönyvben nincs benne. Úgy tudjuk, a zaklatások miatt most párt napra el is hagyta a várost.

"Polgármester-jelöltünk korábban a nagykanizsai Orbán Viktor édesanyjával nyaralt együtt, és megkértük rá, szerepeljen a kampányunkban" - mondta Bartha László a Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesület képviselőjelöltje. Az egyesület több olyan rádióspotot készített, amelyekben "az utca emberét" szólítják meg. A kampányhirdetésben mindenki azt mondja: ő elmegy szavazni és a Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesületet fogja támogatni. Bartha László nem érti a választási bizottság döntését, amelyet meg is fellebbeztek.Az egyesületet főként olyan helyi vállalkozók alapították, akik ugyan jobboldali elkötelezettségűek, de nem szeretnék a város vezetésében látni a továbbiakban sem a korábbi MSZP-s, most civilként induló Marton Istvánt, sem a fideszes Cseresnyés Pétert.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr712336803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása