Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nekiment a bálnásoknak Pokorni

2011.02.25. 15:35 Földes András

A Fidesz eddig sem riadt vissza a bátor döntésektől, gondoljunk csak az ellenzék tagjainak könyörtelen számonkérésére, a nem kormánypárti médiumok megzabolázására, vagy akár az ellenzék állította emlékművek eltakarításának javaslataira. A párt most új frontot nyitott, és felvette a küzdelmet az országot romba döntő bálnatenyésztők ellen is.
 
Pokorni Zoltán a TV2-ben tette nyilatkozatát, miszerint vége az ország számára értéktelen felsőoktatási szakok állami támogatásának. Ezek közt hozta fel a balneológiát, amelyről megjegyezte, hogy nem ugyanaz, mint a bálnatenyésztés, de azért annak vége, hogy ilyen hülyeségeket, mint bálnatenyésztés, az adófizetők pénzén tanítsanak Magyarországon.
 

Bár az elvvel tulajdonképpen egyetértünk, azt azért meg kell jegyezni, hogy a támogatási körből kieső szakok kiválasztását mégsem Pokorni Zoltánra kellene bízni. Az országgyűlés oktatási bizottságának fideszes elnöke ugyanis vagy azt hiszi, hogy a balneológia azt jelenti, bálnatenyésztés, és így alapvető hiányosságai vannak a tudományágak és idegen szavak területén.

Vagy pedig a szakértő megtagadná a támogatást a balneológiát, azaz gyógyvíztant hallgatóktól is, ami viszont nagyobb hiba, mint a balneológia és bálnatenyésztés összetévesztése. Ha ugyanis valamire szüksége van az országnak, az a termálvizekhez értő szakértő. Gyógyvizekben gazdag országunkban turisztikai, mezőgazdasági és energetikai jelentősége is van a hőforrások felhasználásának. A termálvizes beruházások kiemelt fontosságúak az új Szécehnyi tervben is.

Bárhogy is van, a limnológusnak készülők jobb ha számítanak arra: Pokorni hamarosan önköltségessé teheti az ő szakirányukat is, hiszen ki hallott már olyat, hogy államilag támogassák Közép-Európában a citromtermesztést.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: pokorni zoltán balneológia bánatenyésztés

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr132690118

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Repül a bálna 2011.02.26. 12:40:35

 Ki kicsoda a magyar politikai életben, eddig úgy hittem, tudom. Azt is tudom, hogy nincs félelmetesebb fegyver a nyilvánosságtól. De hogy zenével is lehessen ölni, abban eddig nem hittem. http://www.youtube.com/watch?v=9VTq19IT1w4    

Trackback: Járni jár, de nem jut… 2011.02.25. 19:23:50

 Az alábbi közleményt szöveghűen adom közre. Nem fűzök hozzá véleményt, bármily csábító is a lehetőség. A kiemelések tőlem származnak.     KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM WEKERLE SÁNDOR ALAPKEZELŐ KÖZLEMÉNYE &nbs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása