Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kedves Köztársasági Elnöki Hivatal, ez most már tényleg nem vicces

2011.07.29. 12:52 K. Funky

Könyörgök, nagyuram, hagyd abba.

Kérjük, rimánkodunk, esdeklünk.

Elég volt.

Hát azt hiszi bárki is, ez jó nekünk? Hogy minden vágyunk, hogy mi legyünk a Heti hetesben felolvasott Hócipő? Hogy állandóan azon kelljen röhögni, hogy se a magyar nyelv szépségének megőrzéséért hadjáratot indító köztársasági elnök, se az elnök hivatalának egyetlen dolgozója sem tud egyszerű magyar helyesírási szabályokat betartani?

Egyáltalán nem! Unjuk! Nem vicces! Akár Facebook-csoport alapítására is hajlandóak lennénk, amiben kijelentjük, "Nem viccelek többet azzal, hogy Schmitt Pál analfabéta", de akár egy flashmobot is összehoznánk a Sándor-palota elé, hogy elég legyen a szemtelenkedésből.

De mégis mit csináljunk, ha egyszer újra és újra és újra és újra ismétlődik ugyanez, és amikor már azt hisszük, jó, ennek most már tényleg vége, befut ez a levél?

2011-07-29 1233.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azzal pedig már aztán végképp nem fogunk ízetlenkedni, hogy Schmitt Pál a norvég tömegmészárlás utáni részvétnyilvánítását V. Harold norvég királynak címezte. Akit egyébként V. Haraldnak hívtak. 

UPDATE

Az MTI-nek eljuttatott közleményben reagált Kiss Norbert, a KEH társadalmi kapcsolatokért felelős hivatalvezetője a norvég király nevének elírásáról szóló hírekre. "Schmitt Pál helyesen, V. Harald norvég királynak címezte részvétnyilvánító levelét, ám a dokumentum magyar nyelvű fordítása egy gépelési hiba miatt tévesen került fel az államfő hivatalának honlapjára" - közölte Kiss.

Szólj hozzá!

Címkék: köztársasági elnök schmitt pál helyezet

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr593109503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása