Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gyurcsányt nem szabad a kormány közelébe engedni

2011.08.04. 16:36 akiraly

 "Valami elromlott az autókhoz fűződő viszonyomban" - írja facebookos bejegyzésében Gyurcsány Ferenc, és mi sem fogalmazhatnánk találóbban. A miniszterelnök saját leírása szerint két héten belül előbb elhagyta saját autója slusszkulcsát, tönkretett egy kölcsönautót, végül tilosban parkolt, amiért kerékbilincset kapott.

A történet Kötcsén, Orbán Viktor titkos beszédeinek és Gyurcsány nyaralójának falujában kezdődött, ahol a miniszterelnök járdaépítés közben elhagyta slusszkulcsát. Hiába kereste még másnap is, nem lett meg.
Így esett, hogy pár nap múlva, immár a pótkulcs birtokában egy kölcsönautóval tartott nejével és gyermekeivel a nyaralóba. "Siófok előtt megálltam tankolni. Alig mentem pár kilométert, elkezdett rázkódni az autó, majd megállt" - számol be az út drámai eseményeiről. Mint kiderült, benzint tankolt a dízelautóba. "Ó, én idióta!" - írja erről Gyurcsány, és mi sem fogalmazhatnánk találóbban.
Így esett, hogy e hét szerdán már újra saját kocsijával az állatkertbe indult öt gyerekkel, "sajátjaink, két keresztgyerek, meg egy barát nálunk nyaraló kisfiúja", írja. Hosszas körözés után a Szépművészeti Múzeum mögött talált helyet. Az állatkert után moziba siettek volna, a Micimackót akarták megnézni, de az autón kerékbilincs volt.
"Jajj! Telefon, izgalom, hogy lekéssük a mozit. Eltelik tíz perc, húsz, harminc" - sűrít és fokoz feszültséget bejegyzésében Gyurcsány, aki ezután még a sok papírmunkára és a magas büntetésre is panaszkodik, de dícséri az udvarias közterületiseket.
A történet happy enddel zárul, a mozit elérték, de Gyurcsány jó forgatőkönyvíróként nyitva hagyta a folytatás lehetőségét is: "ma visszamegyünk Kötcsére. Autóval..."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr223125818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása