Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Csepel fideszes polgármestere Orbán Viktorért imádkoztat

2012.01.10. 12:55 akiraly

Imádságra szólítja a csepeli polgárokat a kerület hivatalos weboldalán Németh Szilárd fideszes polgármester. Németh pártja miniszterelnökéért mondatna imát.

Az ima szövegéül azt az ókeresztény imádságot választotta, amit Ullrich Ágoston plébános, c. esperes a csepeli Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia kertjében Wass Albert 104. születésnapján olvasott fel.

"Az ellenzék újra brutális támadást indított Orbán Viktor ellen. Mindenki a saját eszközével harcol. Vegyük fel a harcot" - kezdődik az alább olvasható (kattintásra kinagyítható) imádság, amit Németh szeretne elterjeszteni.

"Kérem Önöket, tegyék lehetővé, hogy minél több honfitársunk megismerhessék (sic!) az áldóimát!" - írja a hivatalos oldalon. A Képviselő Funky reméli, hogy Orbán Viktoron azért már nem csak az imádság segíthet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr763533953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása