Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Olyan nagy bűn, hogy az elnök másolt?

2012.01.20. 14:26 K. Funky

"Ki az, aki nem puskázott a suliban?  Ki az, aki nem hajtogatott papírrepülőt, nem köpőcsövezett rizsszemet a feszes hátsójú fiatal napközis nénire, majd nevetett az egész délutános csoporttal?" - kérdezi blogján Oroján Sándor, Heves megyei fideszes képviselő, Nyitrai Zsolt főtanácsadója, a Fidelitas operatív alelnöke és mi már egyből meg is adtuk magunkat Schmitt-ügyben, pedig az igazán erős érveit még elő sem vette.

Oroján annyira megörült annak, hogy Schmitt Egerbe látogatott, hogy egyből hosszú posztban kelt az államfő védelmére. Ez persze önmagában még nem lenne újdonság, a legtöbb felmérés szerint a plágiumbotrány a kormánypártiak körében egyáltalán nem tépázta meg Schmitt népszerűségét. Ami viszont frissítően új, az a kendőzetlenül őszinte érvelés.

"És tegyük szívünkre a kezünket: olyan nagy bűn, ha egy sporttörténetből húsz éve írt kisdoktori akár nagyban megegyezik egy korábban, más nyelven írt tanulmánnyal? Persze, ha igaz, hogy a köztársasági elnökünk másolt, fordított, és egyéni munkája elenyésző (ez még nem bizonyított) az nem szép dolog, elítélem én is, mint doktorandusz, aki keményen dolgozik a doktori címért. Ha így lenne, az tényleg rossz példa minden fiatalnak, és devalválja a tudást, mint társadalmi értéket. De ez olyan nagy dolog, hogy emiatt le kéne mondania Schmitt Pálnak? Döntse el mindenki maga, én személy szerint nagyon sajnálnám, ha nem ő lenne a köztársasági elnök" - írja Oroján.

Ennyi. Nincs itt semmi látnivaló, tovább lehet haladni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: eger schmitt pál oroján sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr623594435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása