Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Schmitt zöldséglevesezése után zellerkrém-levesezett Orbán

2012.04.05. 09:15 akiraly

 Miközben a szomorú Schmitt Pál, még köztársasági elnökként, szombaton egyedül kanalazta a zöldséglevest a Dérynében, Orbán Viktor másnap véletlen hipszternek öltözött Gáspár fiával kanalazta a zellerkrémlevest a New York Palace Hotelban.

Az esetre a Blikk olvasóriportere figyelt fel. "Délután egy óra lehetett, amikor a barátnőm észrevette, hogy Orbánék leültek a sarokban lévő asztalhoz" - idézte fel a lapnak Kitty a történelmi pillanatot.
Kitty azonnal rájött, hogy a miniszterelnök társaságában lévő fess fiatalember csak a fia lehet, "annyira hasonlítottak". "Elegánsan voltak felöltözve, de egyébként abszolút hétköznapi emberként viselkedtek" - tapasztalhatta meg, hogy a politikus is csak ember, még ha miniszterelnök is.
A kormányfő a zellerkrémlevest (1900 forint) limonádéval (1890 forint) öblítette le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr564364844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása