Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Foci közben törte el a kezét az ENSZ főtitkára

2012.05.14. 22:05 Esterházy Attila

Mikor is érezhetünk együtt igazán egy politikussal, ha nem épp akkor, amikor hétköznapi elfoglaltságaik során szereznek borzaszó fájdalmakat? Most épp Ban Ki Mun törte el a kezét focizás közben.

Az ENSZ főtitkára egy szombat este a New York állambeli Bel Aire-farmon játszott labdarúgó mérkőzésen elesett és eltörte a kezét – jelentette be hétfőn a világszervezet szóvivője. Martin Nesirky szerint a 67 éves Ban Ki Mun ENSZ-diplomatákkal focizva sérült meg, és a bal karját hat héten át begipszelve kell hordania.

Nesirky kijelentette, hogy a törés nem súlyos, és a főtitkár – aki rendszeresen kocog és részt vesz a világszervezet sportrendezvényein – "egyébként tökéletesen jól van és jó a kedélyállapota." (Forrás: MTI)

De nem kell a világ végére menni egy jó kis politikai futballbalesetért!

Egy alkalommal Szijjártó Péter szakította el hátul a combizmát. Ízlelgessük beszámolóját a hosszúnak ígérkező labdáról: 

De itt van nekünk a kapus Bajnai Gordon, az előző miniszterelnök, akit tavaly rúgtak olyan durván orrba egy mérkőzésen, hogy a porc is levált róla, ráadásul a csapata is kikapott. De volt már, hogy a fülét kellett visszavarrni, máskor pedig a szemöldöke hasadt fel.

Orbán Viktor szintén aktív focista, de komolyabb sérüléséről szerencsére még nem hallottunk.

Fotó: Laszlo Balogh

Szólj hozzá!

Címkék: foci baleset ban ki mun

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr424508796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása