Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Behallatszottak Vizoviczki irodájába Orbán szavai

2012.06.15. 12:23 kirk kapitány

Áll a bál V. (Vizoviczki) László körül, sűrűn hullanak a rendőrfejek. Egy ilyen helyzetben természetes, hogy egyre kínzóbban ágaskodik a kérdés, vajon melyik politikai erő volt leginkább kapcsolatban a drogdiszkók királyával.

A Heti Válasz a héten már nem is tudott ellenállni a kísértésnek, hogy ki ne mondja az MSZP, és pártatlan módon a Fidelitas nevét. „Vizoviczki vette meg az MSZP diszkóhálózatát”. Vagyis a csődbe ment Bázis klubhálózat romjaiból két „partihelyet", és Debrecenben is volt olyan MSZP-holdudvari érdekeltség, ami 60 millióért került Vizoviczkihez.

A lap a szocialista üzelmek mellett feltárta azt is, hogy az „éjszaka ura” a jelenlegi kormányzattal is igyekezett jó viszonyba kerülni, ezért 2010-ben Szent István éjszakája címmel elektronikus zenei fesztivált rendezett a Hajógyári-szigeten, majd pedig segélykoncertet a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak javára. A segélyakció védnökei között kormányzati emberek, illetve a Fidelitas-elnök, Ágh Péter szerepelt.

A Fidelitas ráadásul tavaly karácsonykor épp a leghíresebb mulatót, a Moulin Rouge-t bérelte ki zártkörű rendezvényre. A tizenötödik születésnapját ünneplő ifjúsági szervezet egymillió forintot bulizott el Vizovicki szórakozóhelyén, sőt erre az alkalomra még külön honlapot is létrehoztak, amelyen az „igényes szórakozás fellegváraként" mutatták be a mulatót. A Heti Válasz forrásai szerint az eseményen még Oroján Sándor Fidelitas-alelnök és Vizoviczki közti kézfogás is létrejött.

Na, de hol marad a főnök?

A kínzó kérdésekre született felsorolásból kimaradt ugyanis, hogy egy formabontó politikai rendezvény erejéig maga Orbán Viktor is betette a lábát Vizó birodalmába. Az őszödi beszéd kiszivárgásának egyéves évfordulóján tartott hazugságértékelő rendezvényhez, amelyen Orbán Viktor és Tarlós István volt a főszónok, épp Vizoviczki rendezvénycsarnokát bérelte ki a Fidesz. Amikor Orbán azt taglalta, hogy Gyurcsány-kormány ide vagy oda, Európában új szelek fújnak, és „megint van jó, és van rossz, a dolgok nem relatívak", akkor éppen néhány lépésre állt Vizovicki irodájától.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr754590078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása