Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Gurmai Zita going crazy

2012.08.03. 11:43 Esterházy Attila

Gurmai Zita szocialista EP-képviselő újra lecsapott. Ezúttal azonban nem az volt a legviccesebb, ahogyan mondta, hanem az, amit mondott.

Na jó, azért az sem mindegy, hogy valaki szimplán nem mond igazat, vagy pedig mindezt kb. gyorsítók hatása alatt hadaró szocialista Steve Ballmerként teszi, de ne felejtsük el, hogy Magyarország Gyurcsány Ferenc és Bokros Lajos táncán nőtt fel.

Gurmai Zita angolul nyitotta meg az ECOSY (Fiatal Európai Szocialisták) nyári táborát – írta meg a mandiner.hu, bemutatva a videót, ami most feladta a leckét a Dumaszínháznak:

Mit jelent számunkra a demokrácia? A demokrácia a szólásszabadságot jelenti. Van Magyarországon szólásszabadság? Nincs! Van Bulgáriában szólásszabadság? Nincs! Visszaállítottuk Romániában a szólásszabadságot? Igen!” – mondta Gurmai Zita, aki magát csak Zita mamaként emlegette, úgy véli, hogy Orbán Viktor, Nicolas Sarkozy és Angela Merkel ellopják a szabadságot.

Gurmai egy Lenin-beszédnél is tüzesebben képviselte a munkásokat meg a gendereket, és a beszéd végén az ECOSY 20. születésnapjának alkalmából elénekelte minden idők legfélelmetesebb Happy Birthday to You-ját.

1 komment

Címkék: mszp sajtószabadság gurmai zita fiatal európai szocialisták

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr624693197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.11.13. 23:20:26

A remete levele:
A világ változatlanságáról

Kedves fijam. Nem adsz hírt magadrúl, de azért én írok. Ezzel is eltöltöm az időmet. Tudod fijam, hűvösek mán az iccakák, hát tüzelnem is kell. A tűzrakáshoz hoztak nékem a jótét lelkek egy csomó régi újságot. Hát hogy abban miket találok: el se tudnád képzelni!
Aztat írja a Nort Briton 1763.45. számában az anglus kormányról: „Nem volt még olyan ígéret, amit ez a kormány meg ne tett és megtartott volna” – James Wilkes -, no hát én eztet kétszer is elolvastam, hogy jól látom-e? De bizony úgy van az megírva. Nem akármilyen firkász ez a Wilkes, fijam, egyszer a király maga vonta kérdőre:
- Mit gondol Wilkes – kérdezte tőle III. György angol király – akasztófán fog Ön meghalni vagy bujakórban?
- Attól függ Sire - vont vállat Wilkes, - hogy az Ön politikájával adom össze magam, vagy az Ön ágyasával?
Dessewfy József gróf meg azt írta a Felsőmagyarországi Minervában (megjelent Kassán) 1820 körül:
„Némelyik kormány olyan, mint az andalúziai kecskék szarva, kemény, tekervényes és üres.”
Alább meg:
„… micsoda állapot az, mikor az állam elválasztja a maga érdekét a polgárokétól, a maga hitelét a kifelé a belföld nyomorára alapítja, s az egész népességet két részre osztja, csalókra és csalatottakra ( hol volt még akkor a Bajnai kormány)!
Bizony mondom fijam, a könny is a szemembe szökött, mint amikor a hagymát vágom az avas szalonnámhoz. Mégiscsak szép dolog a hagyomány, meg az ősök tisztelete, ha belé gebedünk es! Máshol meg azt találom, ettől a Wilkestül: „ Bizonyos viszonyok között valamennyi politikai intézményt meg lehet, vagy meg is kell változtatni, talán el is kell törölni, azonban soha olyan kormánynak jó vége nem volt, amely kezet emelt a modern, demokratikus társadalom leghatalmasabb tényezője, a sajtószabadság ellen.”
Nem is olyan rég Neményi Ambrus idézte 1874-ben. Van aki máig se tanulta meg, van olyan, aki már el is felejtette. Te hogy vagy ezzel fijam? Írsz-e még az újságban? Mondd el nékik is, hogy tanuljanak a régiektől.

1995. november 10.
Józsi Bá

Közreadja a címzett: Göre Gábor (létező személy volt, 1960-as évek elejéig, Szendrőládnál a Bódva parton, valami gróf vagy földbirtokos, aki nem bírt a környékről eltávozni. Tiltakozásul szabad ég alatt élt, végül diliházba vitték, mondván, rontja a szocializmus jó hírét.)
süti beállítások módosítása