Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán kedvenc inge

2012.08.31. 15:15 K. Funky

"Arra készülünk, hogy előbb-utóbb a Bajnokok Ligájában is jegyzett csapat legyen a Videoton" - mondta Orbán Viktor csütörtökön, miután a csapat a török Trabzonspor legyőzésével az Európa Liga főtáblájára jutott. 

A figyelemreméltó eredménynél is többen figyeltek viszont fel Orbán öltözetére a meccs közben, a függőleges piros-fehér csíkok a kék alapon valósággal vakították a politika és a divat rajongóinak nem is jelentéktelen méretű közös hányadát.

Pedig akkor még nem is sejtették, hogy az inget egyáltalán nem csak úgy vette fel a miniszterelnök, hanem valószínűleg egyik kedvenc darabjáról van szó.

Olvasónk fantasztikus találatot küldött be az OSA videóarchívumából. Egy 1993-as felvételen, Kállai Ferenc szárszói előadásán a közönségben feltűnik többek között Orbán Viktor is, és soha nem találnák ki, mit visel éppen. (A felvételen 1:15-től)

Viktor

Azóta eltelt 19 év, elfogyott hat kormány, bajnoki címet nyert a Videoton, de egy dolog megmaradt örök értéknek. Az ing, piros-fehér csíkokkal, kék alapon.

Szólj hozzá!

Címkék: ing divat orban viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr914744068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása