Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Bayer Zsolt már Orbán lemondását jósolja?

2012.12.18. 11:51 Földes András

Meglepő publicisztikát közölt a Magyar Hírlap, amelyet rendszeresen forgatnak szerkesztőségi kriptográfusaink, mert kormánykritika ugyan nincs benne, de ha szükséges, megágyaz a közelgő döntéseknek.

Bayer Zsolt keddi eszmefuttatása külső szemlélő számára a kormányzat simogatása: a publicista megvédi a Művészeti Akadémiát, Fekete Györgyöt, Vidnyányszky kinevezését, a diáktüntetőkről pedig megállapítja: „A diákság nem akar semmit, csak balhét.”

A gyanútlan olvasó még átfutja a Cohn Bendit-ezést: hogy ez az egész tüntetgetés csak olyan, mint 1968-ban, Párizsban, aminek az lett az eredménye, hogy az akkori elnököt, de Gaulle-t támogató polgárság óriás szimpátiatüntetést rendezett, amit választás, és a jobboldali elnök újabb választási sikere követett. A diáktüntetők pedig mehettek haza tanulni. Cikknek ezzel vége, olvashatjuk Szalai Annamária nyilatkozatát.

Kódfejtőink számára Bayer utolsó sorai azonban két súlyos üzenetet is hordoznak.

1. A publicista már szervezi a harmadik Békemenetét a kormány védelmében.

2. A jobboldal Orbán Viktor lemondására számít. A 68-as francia sztori egészben ugyanis úgy szól, hogy a diákok hosszasan tüntettek a konzervatív, állami médiát kézből etető, egyházakat helyzetbe hozó de Gaulle-kormány ellen. A magyar jobboldalon pedofil sátánná tett Cohn Bendit a végén már nem is vett részt az egészben, csoportja ugyanis marginalizálódott. A kormány elfogadta a tüntetők néhány követelését, majd egy óriás támogatótüntetés után választásokat rendezett, amit meg is nyert. De Gaulle keményvonalas nézetei miatt azonban vállalhatatlan lett választói számára is, és kevesebb mint egy évvel később lemondott.

10 komment · 3 trackback

Címkék: magyar hírlap orbán viktor bayer zsolt békemenet

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr984971332

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 94. Hogy is volt az az 1968? 2012.12.19. 08:53:01

Elsősorban Bayer Zsolt, az Örülünk, Vincent? és a Képviselő Funky szerzői figyelmébe ajánlom ezt a bejegyzést. Ők ugyanis az elmúlt napokban élénk vitát folytattak arról, hogy a mai magyar diáktüntetések mennyiben hasonlíthatók az 1968-as francia helyz...

Trackback: Viszatérnek az ötvenes évek? 2012.12.18. 17:53:59

Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, ho...

Trackback: December Pinokkió-díjasa: Matolcsy György 2012.12.18. 15:01:07

Az országgyűlés költségvetési és számvevőszéki bizottsága meghallgatta Matolcsy György éves beszámolóját. A miniszter ritkán szokott felszólalni, viszont amikor így tesz, az mindig nagy visszhangot kelt. Nem volt ez másképpen az azóta már híressé, vagy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ojcabojca 2012.12.18. 13:10:11

Ha tudnák, hogy mit írjanak a molinóra, már megszervezték volna a békemenetet.

room_101 2012.12.18. 13:10:11

Na ez a békemenet az adósságpályának is jót fog tenni, ha a sok nyugdíjast kihajtják ebben a hidegben, rövidesen kevesebb lesz a nyugdíjkiadás.

debreceni.blog 2012.12.18. 13:10:11

Orbánt megbuktatták, a jövőt elkezdték...

A 2012-es vizsgaidőszakban a diákok vizsgáztatták a meztelenre vetkőztetett Nemzet Tanárát. A végén még egy kicsit lisztben is megforgatták.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3537_orbant_megbuktattak_a_jovot_elkezdtek

rockjano 2012.12.18. 13:10:11

"és kevesebb mint egy évvel később lemondott"

Nincs ilyen szerencsénk...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.12.18. 13:35:57

"A magyar jobboldalon "

Ezt kikérem magamnak mind a magam, mind a magyar jobboldalika nevében! A fityisz egy bolsevik típusú, kripto-rákosista párt. Olyan baloldali, hogy még a Munkáspártot is balról előzi! Kérem, hogy ne rombolják a jobboldal jelentését a hibás használatával!

Szánalmas, hogy a pártok között egyetlen jobboldali sincs! Még talán az LMP a leginkább az.

Ringlósztár 2012.12.18. 13:35:57

@ojcabojca:
Mit, mit, hát azt, hogy: NEM LESZÜNK DIÁKOK!

Ezt HH-tól schmitteltem.

Balt 2012.12.18. 13:35:57

Na mi az? Lehet kommentelni? Hú, de bátrak lettünk a diákok hátán! :))

MACISAJT 2012.12.18. 13:58:42

" A jobboldal Orbán Viktor lemondására számít. A 68-as francia sztori egészben ugyanis úgy szól, hogy a diákok hosszasan tüntettek a konzervatív, állami médiát kézből etető, egyházakat helyzetbe hozó de Gaulle-kormány ellen. A magyar jobboldalon pedofil sátánná tett Cohn Bendit a végén már nem is vett részt az egészben, csoportja ugyanis marginalizálódott. A kormány elfogadta a tüntetők néhány követelését, majd egy óriás támogatótüntetés után választásokat rendezett, amit meg is nyert. De Gaulle keményvonalas nézetei miatt azonban vállalhatatlan lett választói számára is, és kevesebb mint egy évvel később lemondott."

Nos, ez egy öblös csúsztatás..:)
Ugyanis De Gaulle 1969. április 28-án valóban lemondott az elnökségről, csakhogy nem mert " keményvonalas nézetei miatt azonban vállalhatatlan lett választói számára is"(????) , hanem miután egy általa alkotott szenátusi és önkormányzati reform elbukott egy népszavazáson.

Sokat nem kockáztatott amúgy, ekkor már 79 éves volt és egy év múlva meg is halt.

Állítsuk meg a ......... 2012.12.18. 13:58:42

Békemenet helyett inkább menjen franciázni.
Jobban jár.

peti6 2012.12.18. 13:58:42

Ez az egész "diáktüntetési" cirkusz az ellenzék műve.....Szerencsétlen diákok nemhogy a vizsgákra készülnének, bár mindegy, mert van rá 10-12 évük is, hogy elvégezzék az egyetemet, ha elvégzik egyáltalán....Röhej, hogy annyira színvonaltalan a felsőoktatás, hogy szinte mindenki, aki átbukdácsolt az érettségin az egyetemen /főiskolán/ köt ki.Az meg pláne idétlenség az ellenzék részéről, hogy 13-14 éves gyerekeket vezényelnek ki "tüntetni", akik persze azt sem tudják felfogni, miről is van szó, de legalább addig sem kell isibe menni....Azért az ellenzék felelőtlensége egyszerúen felháborító, különösen akkor, amikor ők, a szoclibek tették tönkre az egész oktatási rendszert, Fodor Gáborral, Hiller Istvánnal az élen.....
süti beállítások módosítása