Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nemzeti Összetartozás Dala: politikai pedofíliával nyomul a NER

2013.05.22. 13:25 Panyi kapitány

"A gyermekek nem arra valók, hogy mindenfajta politikai agymosásnak vessük őket alá" - mondta a németekkel való, a mostani jóízű nácizásához képest kettővel ezelőtti csörtéjekor Orbán Viktor, amikor a kormány éppen azon szívta fel a taknyot, hogy Magyarországot olyan helynek festették le egy német gyerekhíradóban, mint a német híradókban, meg úgy általában a magyar közszolgálati médián kívüli híradókban szokás. Úgy tűnik azonban, sok víz és náci gyorsnaszád folyt le azóta a Dunán, hiszen immár maga a magyar kormány próbálja elhinteni ideológiájának magvait lányaink és fiaink agyában, mégpedig fülön keresztül - és akkor ebben most kevesebb volt a képzavar, mint a hajtás után következő dalban.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium - melyek a profilja a pocsék törvényelőkészítési munkától a divatbemutatók szervezésén keresztül a baltás gyilkosok kiadatásáig már eddig is meglehetősen széles spektrumot fedett le - nem ám valami németes, érvelő-magyarázó-jogászkodó videóval, hanem egy jó kis ízes-magyaros-népies műdallal állt most elő:

És most átadjuk a szót a minisztériumnak:

Bársony Bálint és Gergely Éva Barackfa című szerzeménye lesz a nemzeti összetartozás napjának zeneszáma, azaz az Összetartozás dala; a szerdán Budapesten bemutatott dalhoz a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) a június 4-i nemzeti emléknapon közös éneklést is szervez.

A 2010 óta megünnepelt nemzeti összetartozás napja egy fájdalmas történelmi pillanatra, a trianoni döntésre emlékezik, mégis pozitív üzenetet kíván hordozni - idézte fel a dal videoklipjének bemutatóján a KIM társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára. Balatoni Mónika elmondta, sokan még nem tudják, miről szól az emléknap, az összefogás igénye azonban mindenkiben él, így született az ötlet, hogy az idei évforduló üzenetét az Összetartozás dala is erősítse.

A tárca választása Bársony Bálint és Gergely Éva Barackfa című zeneszámára esett, amelyet a szerzők Antal Timivel, Baricz Gergővel, Bencsik Tamarával, Csizmadia Annával, Kállay Saunders Andrással, valamint az MR Énekkarral együtt vettek fel. A dal szövege és kottája, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közreműködésével felvett videoklipje szerdától letölthető a http://nemzetiosszetartozas.kormany.hu honlapról. Balatoni Mónika közölte: a klipet a nemzeti összetartozás napján sugározzák majd a közszolgálati médiumok csatornái, majd 18 órakor a Parlament kupolacsarnokában a Szentegyházi Gyermekkórus és a művészek, Szabadkán pedig a zuglói Szent István Király Zenekar kórusának előadásában csendül fel a zeneszám. A KIM célja, hogy a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarok egy pillanatra ugyanazt az élményt éljék át, ezért a tárca mindenkit arra buzdít, hogy ekkor közösen énekeljék az Összetartozás dalát, készítsenek róla felvételt, és töltsék fel azt a nemzeti összetartozás napjának honlapjára.

A dal meghallgatása után igazából csak két releváns kérdés marad: vajon mit szólnak a szülők ehhez a jól fejlett politikai pedofíliához, na meg hogy a '90-es évek legrosszabb ízléstelenségeit idéző dal és videó vajon mennyibe fájt nekünk. 

Felhívás: várjuk olvasóink videóra vett közös éneklését az ugyelet@mail.index.hu címre!

Szólj hozzá!

Címkék: zene kim NER

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr165312772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása