Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A MÁV újratervezteti a holokausztot

2013.10.11. 10:33 MGM

Na, a MÁV vezetőségét aztán tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy nincs vér a pucájukban. Alig néhány hete úszták meg azt a chicagói pert, ahol kábé 1800 milliárd forintot követeltek tőlük a zsidók lágerekbe szállításáért, de az állami vasúttársaság máris durván emeli a tétet: újratervezteti a holokausztot!

máv holo

A Közbeszerzési Hatóság honlapján olvasható közlemény szerint 23,5 millió forint plusz áfáért az FBI Építész Kft. nyerte el a megtisztelő megbízást. Az időn és téren, életen és halálon átívelő projektnél a referencia nem, csak az ár számított – ellenkező esetben csakis Adolf Eichmann nyerhetett volna, jogosan kiváltva a konkurencia nemtetszését.

A leírásból kiderül, hogy magára a beruházásra – a holokausztra – a kormány 6,648 milliárd forintos költségkeretet szán. Ez a projekt volumenéhez képest némileg alultervezettnek tűnik, de ha, miként a korábbi esetben, most is a deportáltak vagyonából fedezik a költségek egy részét, a végső szaldó akár pozitív is lehet.

(Disclaimer: az apró betűs részből kiderül, hogy a kiírás a holokauszt gyermekáldozatainak a Józsefvárosi Pályaudvar épületében létrehozandó emlékhelye, a Sorsok Háza megtervezésére szólt.)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr425562927
süti beállítások módosítása