Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Ideges elvtárs: Sándor, a gyúlékony

2009.02.06. 13:38 K. Funky

Bár ez a blog többek közt azért jött létre, hogy minél jobban felidegesíthesse magát  és olvasóit az állapotokon, a dolgok menetén és a nagybetűs helyzeten, egy határt azért nem szeretnénk átlépni. Ez a határ pedig nálunk az emberhalál lesz. Nem úgy, mint annál a felbosszantott férfinál, akinek levele napok óta cirkulál szerkesztőségről szerkesztőségre. Sándor, ne tedd!

"Tisztelt címzett szeretném felhívni a figyelmüket arra,hogy ez év március 15.-én a Legfelsőbb Bíróság épülete előtt benzinnel magamat leöntve felgyújtom önmagamat.Nem örűlt, nem be nem számítható vagyok,csak mindössze így szeretnék tiltakozni,demonstrálni  és felhívni a köz figyelmét a magyar BÍRÓK,ÜGYÉSZEK,RENDŐRÖK  és GYÁMHIVATALOK, HIVATALOK által folytatott VISSZAÉLÉSEKRE, TÖRVÉNYSZEGÉSEKRE, IGAZSÁGTALANSÁGOKRA !!!!!!! Próbáltam ezt kevésbé drasztikus módon is megtenni,de mind a hatóságok,mind a médiák,köztük önöknél is süket fülekre találtam. Hiába,ez egy korcs ország,korcs emberekkel,ahol soha nem az igazság,hanem a szenzáció és a pénz a fontos. Nos mivel pénzem nincs így csak a szenzáció keltéshez fordulhatok.Talán a Nemzeti ünnepen egy lángoló ember az lesz. Leszögezném nem meghallni akarok,de annak a kockázatát is bevállalom ha másként nem nyerhet nyilvánosságot az igazság,az igazam. Ha addig bármi kérdés mégis felmerülne akkor a 06-70-XXX-YYYY számon szívesen állok a rendelkezésükre. Amugy pedig március 15.-én.

Tisztelettel:
U. Sándor"

1 komment

Címkék: ideges elvtars

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr86926508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schurrer 2009.02.06. 20:15:47

Nyugodtan gyújts rá, Sándor...
süti beállítások módosítása