Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kossuth téri szakközép: Pelczné Gáll Ildikó

2009.02.06. 21:15 K. Funky

Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz frakcióvezető-helyettese

Becenév: Ildi.
Szubkultúra: Ildi elsőben még az emóval kokettált, második eleje óta azonban már meggyőződéses metálos. Elsősorban a lágyabb, szimfónikusabb vonalat szereti, kedvenc együttese a Nightwish.
Tanulmányi eredmény: Ildikó osztálya egyik legjobb tanulója. Bár nem ő a legokosabb, szorgalmával, keményfejűségével mindig felül tudott emelkedni a nehézségeken. Kiemelkedően jó történelemből és magyar irodalomból.
Továbbtanulási esélyek: Ildikó a Pázmány jogi karára szereretne bejutni, és ahova Ildikó be akar jutni, oda be is jut.
Pasizás: Ildi már elsőben komolyan érdeklődött a fiúk iránt, és nem is állt meg a pettingnél. Harmadikban ismerkedett össze későbbi férjével.
Bulik: Ildi egyetlen komoly kudarca az életben, hogy nagyon ügyetlen táncos. Ez iszonyatosan feszélyezi, és ezért direkt kerüli az olyan szórakozóhelyeket, ahol ez a fő program. Viszont imád két legjobb barátnőjével órákon át trécselni a kedvenc kávézójukban.
Hobbik: Iskolai kötelezettségei mellett Ildikó jár angolórára és kosárlabdaedzésre is. Edzője kifejezetten tehetséges játékosnak tartja, aki ha rászánná magát, akár NBI-es csapatig is juthatna.

2 komment · 1 trackback

Címkék: pelczne gall ildiko kossuth szakkozep

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr9927387

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.02.06. 23:50:19

Okosabb vagy, mint egy ötödikes?Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke ma mindenesetre megbukott volna. Szerencsére nem számtanóra volt. Pelczné Bolgár Gyögyöt próbálta volna kioktatni a Megbeszéljük-ben.(Figyelem! Ötödikes számtanpélda következik, csak e…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.02.06. 23:56:37

... matekból kevésbé jó, de számtantudásával is szívesen kérkedik:
fideszfigyelo.blog.hu/2009/01/30/okosabb_vagy_mint_egy_otodikes

Szenátor 2009.02.08. 20:08:48

Ildikó bizony mintapéldája annak az embertípusnak, aki beáll egy irányba és
tántoríthatatlan híve valaminek, amit nem igazán ért, de mondja a betanult általa sem értett szöveget. Mint a "pártnők" az 50-es években. Mi szüksége erre? Élhetne boldogan, mint családanya és megbecsült oktató. Így meg kiröhögteti magát minden nyilatkozatával. Csak sajnálni tudom.
süti beállítások módosítása