Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.09

2009.02.09. 18:30 K. Funky

Indexen az adócsomag szőröstül-bőröstül - Szerencsére az újságírók EKHO-zhatnak tovább, úgyhogy panaszra semmi, de semmi ok.

A gyanúsítottak roma származásáról ír Gyurcsány - Egyszerre elkeserítő és megkapó, ahogy az események súlya alatt a Miniszterelnök Úr is megzavarodni, megroppanni látszik. Ez az a pillanat, amikor kötelességünk támogatni Őt.

Gyurcsány sem elég a szerencsi erőműhőz? - A klasszikus sztori ismétlődik: a hülye nép gáncsot vet a jószándékú szocialista nagyválallkozó fantasztikus terveinek.

Hiller: Kedvező a magyar évad amerikai fogadtatása - HIGH FIVE! YAGSHAMASH!

Baló otthagyta a Szólás szabadságát - Na de ez semmi ahhoz képest, hogy a Szabadság téren állítólag attól rettegnek, DJ Dominique aka Várkonyi Attila kaphatja meg a szórakoztató műsorok felügyeletét. Isten bizony.

Szili Katalin az MSZP pécsi polgármesterjelöltje - Sajnos a cikkben nem szerepel az örökzöld közhely az "MSZP befolyásos baranyai talpasairól", de azért így sem rosszak a keselyűsködők.

Nem tartanak szerb szabadcsapatok Magyarországra - Ez az egyetlen vicces mozzanata a veszprémi ügynek, úgyhogy érdemes csak ezzel foglalkozni.

1 komment · 1 trackback

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr89932930

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.10. 00:13:10

Félbe kell hagyni a darabotAmikor Gyurcsány Ferenc a Monorierdőnél történt vonatbaleset utáni sajtótájékoztatón nagyon meghatódott, egy pillanatra dermedten néztünk, és az jutott eszünkbe, hogy nálánál nagyobb hivatalos tahót régen láttunk tévében. El is…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.10. 09:54:41

Na az szép baleset volna, ha gyagyipop jeles propagátora a Magyar Televízióban szórakoztatna, akkor már inkább Rózsa Gyuri!
süti beállítások módosítása