Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Őrületes sajtóközlemények: Tarlós ≠ Mussolini

2009.02.12. 15:00 K. Funky

Budapest, 2009. február 12, csütörtök (OS) - Reakció a HVG.hu "Vita a Moszkva térről" megjelent írására

A Budai Liberális Klub szervezésében tartott vitaesten vitapartnerem, Para-Kovács Imre fasisztának nevezte Tarlós Istvánt, a fővárosi Fidesz frakcióvezetőjét. Sajnálom, hogy a helyszínen erre az állítására nem reagáltam, mivel elsősorban a nekem feltett kérdésekre koncentráltam. Vitapartnerem megnyilatkozásával természetesen nem értek egyet. Tarlós Istvánt, aki 16 évig az egyik legnagyobb fővárosi kerületet vezette, 3 éve pedig a legnagyobb ellenzéki frakció első embere, Budapest egyik legtapasztaltabb jobboldali önkormányzati politikusának tartom.

Magyar állampolgárként, liberálisként és a Fővárosi Közgyűlés választott tagjaként sem gondolom, hogy bárkit saját meggyőződésének, véleményének kifejtésében korlátozni kellene. Különösen érvényes ez a szólásszabadság letéteményeseit jelentő írókra, újságírókra, politikusokra és közgondolkodókra. Attól függetlenül, hogy Para-Kovács Imre megnyilatkozását írói munkássága részének vagy spontán véleménynyilvánításnak tekintjük, a szólásszabadság jegyében azt is tudomásul kell venni, hogy közszereplőket több, adott esetben élesebb kritika érhet.

Budapest, 2009. február 12.
Ikvai-Szabó Imre
főpolgármester-helyettes

Szólj hozzá!

Címkék: orult sajto ikvai szabo imre tarlos istvan

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr83939072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása